29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Strašidelný Halloween v x-bionic® aquatic sphere

28.10.2021 Autor: Claudinka
Termín: 30.10.2021 Mesto:Šamorín Čas:16.00 - 18.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
AQUA HALLOWEEN FLYER UPDATE 1 page 001 1

Zdroj: X-BIONIC SPHERE

Vezmite celú rodinu a príďte si užiť strašidelné chvíle do x-bionic® sphere. 30.10 deň plný záhad, kedy opäť ožívajú všetky strašidlá a duchovia. Súčasťou programu je aj krvavý kúpeľ, desivá jazda do močiara či výroba bosoráckeho elixíru.

Otestujte si svoju statočnosť a príďte spoločne s vašimi ratolesťami na akciu STRAŠIDELNÝ HALLOWEEN.

Pre najmenších je pripravená sladká odmena od spoločnosti Nestlé, zaujímavé výhry rôznych plaveckých doplnkov od spoločnosti Speedo, či osvieženie v podobe detských nápojov Jupík. To všetko len za cenu 3-hodinového vstupu alebo celodenného lístka do x-bionic® aquatic sphere.

Strasidelny halloween cover2 1200x675

Zdroj: X-BIONIC SPHERE

Ak sa vám zdá pár hodín strašenia málo, máte možnosť využiť strašidelnú zážitkovú atmosféru v podobe pobytu na 3 noci v xbionic® sphere. V spolupráci s cestovnou kanceláriou Satur a ich rodinným klubom Planet fun je pre deti zabezpečený bohatý strašidelný animačný program počas celého pobytu.

Dospelí si prídu na svoje vďaka exkluzívnemu wellnessu, neobmedzenému vstupu do vodného sveta a na tobogany. Čas môžu tráviť aktívne v jednom z najlepšie vybavených gymov na Slovensku, či pri strečingu alebo si spraviť výlet na X-bikoch, ktoré budú mať k dispozícií na 2 hodiny zadarmo. Navyše 2 deti do 13 rokov majú pobyt zadarmo.

Prineste si so sebou veľa odvahy, bez nej to tento rok nepôjde! 

Napíšte komentár