19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Najočakávanejšie filmové premiéry pre deti v roku 2022

Autor: Annie, Foto:

Tri oriešky pre Popolušku

Slovenská premiéra: 13. január 2022

Popoluška po smrti svojho otca žije s krutou macochou a rozmaznanou nevlastnou sestrou Dorou, ktoré sa k nej správajú ako k slúžke. Pri jednej zo svojich každodenných prechádzok po lese narazí na skupinu lovcov a odplaší im zvieratá, na ktoré poľujú. Je medzi nimi aj mladý princ, od ktorého sa očakáva, že si na najbližšom kráľovskom bále vyberie nevestu. Popoluška nie je medzi pozvanými, ale keďže sa jej princ páči, rozhodne sa zobrať osud do svojich rúk a zabojovať oňho. Podarí sa jej s pomocou troch zázračných orieškov nájsť šťastie a pravú lásku?


Spider-Man: Bez domova

Slovenská premiéra: 20. január 2022

Poprvýkrát v historii Spider-Mana je odhalená aj jeho totožnosť. Náš priateľský, susedský hrdina už nedokáže oddeliť svoj bežný život od riskantného života superhrdinu. Keď Spider-Man požiada o pomoc Doctora Strangea, ani netuší aký nebezpečný chaos spôsobí. Prinúti ho sa zamyslieť, čo skutočne znamená byť Spider-Manom.


Viki a jej Mystery

Slovenská premiéra: 20. január 2022

Stéphane sa rozhodne presťahovať do krásneho pohoria Cantal, aby sa mohol viac zblížiť so svojou 8-ročnou dcérou Viki, ktorá od zmiznutia svojej matky mlčí. Počas prechádzky v lese jej pastier daruje šteniatko menom Mystery, ktoré jej postupne dodá chuť do života. Stéphane však veľmi rýchlo zistí, že zviera je v skutočnosti vlk... Napriek varovaniam a nebezpečenstvu tejto situácie sa nedokáže prinútiť oddeliť svoju dcéru od tohto zdanlivo neškodného chlpatého klbka.


Spievaj 2

Slovenská premiéra: 27. január 2022

V pokračovaní hudobného animáku Spievaj 2, sa partička nadšených hudobníkov snží preniknúť do vyššich poschodí soubyznysu. Aby to dokázali, musia na svoju stranu získať legendu, ktorá sa zaprisahala, že v už nikdy v živote na pódium nevystúpi.


Tajomstvo starej bambitky 2

Slovenská premiéra: 10. február 2022

Z Jakuba je kráľ, z Aničky kráľovná a rodina sa rozrástla o zvedavú princeznú Johanku. Tá najradšej trávi čas s milujúcim deduškom Karabom, spravodlivým to lúpežníkom, ktorý sa teraz venuje len hrnčiarskemu remeslu. Chamtiví radcovia Lorenc a Ferenc boli vyhostení z kráľovstva, potulujú sa po svete a hľadajú miesto, kde by mohli opäť začať kuť pikle. Zdá sa, že mladá, neskúsená kráľovná Júlia zo susedného kráľovstva sa stane vhodným nástrojom ich pomsty. Že by nastal čas oprášiť tajomnú bambitku, ktorá doteraz ležala dobre ukrytá a zavolať na pomoc lúpežníka Karabu a spojiť všetky sily, aby spravodlivosť a láska konečne zvíťazili?


Veľký červený pes Clifford

Slovenská premiéra: 17. február 2022

Clifforda budeme sledovať ešte ako malé šteňa. Keď však vyrastie v prerasteného červeného psa, začne pútať pozornosť. Jeho dvaja majitelia budú musieť robiť všetko pre to, aby Clifford nepadol do zlých rúk. Medzi tým však Clifford naučí všetkých okolo seba to, čo robí od jeho príchodu na svet. Prinášať ľudí k tomu aby sa mali radi a to obrovsky!


 

Encanto Čarovný svet

Slovenská premiéra: 10. marca 2022

Film Encanto od štúdia Walt Disney Animation Studios prináša príbeh neobyčajnej rodiny Madrigalovcov. Madrigalovci žijú ukrytí v čarovnom dome v pulzujúcom mestečku v kolumbijských horách, na podivuhodnom a čarovnom mieste zvanom Encanto. Čaro Encanta spôsobilo, že každé dieťa v rodine má jedinečný dar, od nadľudskej sily až po schopnosť liečiť. Obdarené je každé dieťa okrem dievčatka Mirabel. Mágia obklopujúca Encanto sa začne vytrácať a Mirabel zistí, že práve ona by mohla byť poslednou nádejou svojej výnimočnej rodiny.


Krotitelia duchov: Dedičstvo

Slovenská premiéra: 10. marca 2022

Vyše tridsať rokov od posledných Krotiteľov duchov prichádza ďalšie dobrodružstvo. Keď sa dvaja súrodenci s mamou presťahujú do malého mestečka, zisťujú, že im dedko zanechal tajuplné dedičstvo. Netrvá dlho, kým si uvedomia svoje prepojenie s pôvodnými Krotiteľmi duchov...


Pes

Slovenská premiéra: 10. marca 2022

Jedno nevychované zviera a... PES. Road movie, komédia a dojímavý film pre všetkých milovníkov psov v jednom. Channing Tatum sa v snímke Pes vydá na cestu popri pobreží Tichého oceánu spolu so štvornohou spoločníčkou, ktorú vezie na pohreb jej bývalého pána. Arogantný, ľahkovážny frajer a svojhlavá psia dáma proti svojej vôli spoločne vyrážajú na dlhú cestu autom.

 


Myši patria do neba

Slovenská premiéra: 17. marca 2022

Môže medzi malou myškou a veľkým lišiakom vzniknúť naozajstné priateľstvo? Odpoveď nájdu nielen tí najmenší, ale aj väčší a aj najväčší diváci v animovanom dobrodružstve Myši patria do neba. Myška Šupito rada všetkých presvedčuje o tom, že je najodvážnejšou myškou na celom svete a že sa vôbec ničoho nebojí. Ale opak je pravdou, v skutočnosti sa pokaká zo všetkého, čo sa okolo nej šuchne. Jej vytúženým prianím je byť rovnako statočná ako jej otecko. Ten sa dokázal s nasadením vlastného života postaviť desivému lišiakovi, postrachu celého lesa. Boj síce nevyhral, stal sa ale obdivovaným hrdinom myšieho spoločenstva. Šupito chce všetkým dokázať, že odvaha je dedičná.


Príšerákovci 2

Slovenská premiéra: 24. marca 2022

Od veľkého „príšerákovského“ dobrodružstva rodiny Wishbonovcov uplynul už nejaký čas. Ich život sa vrátil do starých koľají, s bežnými ľudskými starosťami a hádkami. Pozvanie na svadbu Baby Yagy a jej nastávajúceho je pre rodinu príjemným rozptýlením. Kým si však snúbenci stačia povedať áno, ich slávnostný deň zničí nepozvaný hosť. Malá milionárska dcérenka Mila , ktorá je super cool agentka a hlavne obávaná lovkyňa príšer, oboch svadobčanov unesie! Wishbonovci majú jedinú možnosť ako svojich priateľov zachrániť . Musia sa znova premeniť na Príšerákovcov.


Ježko Sonic 2

Slovenská premiéra: 31. marca 2022

Modrý super rýchly ježko Sonic patrí k najväčším video herným legendám. A pretože pred dvoma rokmi zažiaril aj na filmovom plátne, vracia sa do kín s ďalším dobrodružstvom. V pätách má opäť svojho neúnavného prenasledovateľa, Doktora Robotnika, ale aj večne nahnevaného ježuru Knucklesa.


Keď sa červenám

Slovenská premiéra: 7. apríla 2022

Príbeh filmu rozpráva o trinásťročnej dievčine Mei Leeovej, ktorá sa samovoľne premieňa na obrovskú červenú pandu, ale len keď je príliš rozrušená, čo je bohužiaľ prakticky neustále. Dievčinu Mei navyše silne znervózňuje jej až príliš starostlivá mamička Ming, ktorá sa od svojej dcéry takmer nikdy nevzdiali.


Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora

Slovenská premiéra: 14. apríl 2022

Niekoľko rokov po udalostiach z Grindelwaldových zločinov profesor Albus Dumbledore (Jude Law) vie, že mocný temný čarodejník Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) sa chystá prevziať kontrolu nad čarodejníckym svetom. Keďže ho nedokáže sám zastaviť, poverí Magizoológa Newta Scamandera (Eddie Redmayne), aby viedol neohrozený tím čarodejníkov, čarodejníc a jedného statočného muklovského pekára na nebezpečnú misiu, kde sa stretávajú so starými i novými zvermi a narazia na rastúcu Grindelwaldovu légiu nasledovníkov. Ale keď sú stávky také vysoké, ako dlho môže Dumbledore zostať v pozadí?


Údolie lampášikov

Slovenská premiéra: 14. apríla 2022

Ollistene vyrába papierové lampášiky pre celú dedinku v údolí tak, ako ju to naučil jej starý otec. Oslavy v mestečku sa nezadržateľne blížia a jej úspešná výroba slávnostných lampášikov môže byť ohrozená. Svojho poslania sa však nechce vzdať a tak sa vyhýba zaučiť svojho vnuka Portera. Tajomstvo kamennej brány, ktorá so sebou nesie starodávnu legendu, vníma ako svoju jedinú šancu aby sa z nej nestala neužitočná dáma. Ollistene sa rozhodne tajomstvo výroby lampášikov nikomu neprezradiť a využije starodávnu legendu aby mohla pokračovať vo výrobe lampášikov len ona sama. Keď sa legenda ukáže ako pravdivá a celé údolie je znovu nútené prežívať ten istý rok odznova, Ollistene sa musí rozhodnúť. Prijme zmenu alebo sa sebecky ostane držať toho, čo chce len ona sama, a to i za cenu životov ľudí okolo nej?


Ušiak Čiky a Škrečok temnôt

Slovenská premiéra: 21. apríl 2022

Ušiak Čiky sa narodil z polovice ako kura a z polovice ako zajac. Dychtí zapadnúť do spoločnosti a cítiť sa milovaný aj napriek svojim rozdielom. Je trochu nemotorný, ale zato posadnutý dobrodružstvom.


Smradi

Slovenská premiéra: 28. apríl 2022

Zlý vlk, žralok, piraňa, jedovatý had či tarantula bývajú v príbehoch zvyčajne tí podozriví. Čo sa však stane, keď sa pre zmenu rozhodnú páchať dobro, ukáže hravá animovaná variácia na Dannyho jedenástku.


Nezlomná

Slovenská premiéra: 5. máj 2022

Georgia Nolanová mala odmalička jeden jediný sen – stať sa požiarničkou ako jej otec. Žiaľ v New Yorku v roku 1932 ženy toto povolanie nesmeli vykonávať. Keď mestskí hasiči začnú jeden po druhom miznúť pri záhadných požiaroch, ktoré zničili divadlá na Broadway, Georgia si uvedomí, že to je jej šanca. Prezlečie sa za chalana, nalepí si fúzy a pod menom Joe sa prihlási do skupiny dobrovoľných hasičov, ktorá ma za úlohu zastaviť tajomného podpaľača. Georgia nesmie za nijakých okolností prezradiť svoju pravú identitu, pretože by to to mohlo ohroziť celú túto nebezpečnú misiu, ktorej navyše velí jej otec.


Doktor Strange v Mnohovesmíre šialenstva

Slovenská premiéra: 5. máj 2022

V novom filme od Marvel Studios “Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva” MCU odomyká multiverzum a posúva jeho hranice ďalej ako kedykoľvek predtým. Vydajte sa na cestu do neznáma s Doctorom Strangeom, ktorý s pomocou mystických spojencov starých aj nových prechádza mysľou a nebezpečnými alternatívnymi realitami Mnohovesmíru, aby sa postavil tajomnému novému protivníkovi.


Tvoja zem

Slovenská premiéra: 26. máj 2022

Riki, desaťročný chlapec, uteká z domu za záhadným núdzovým signálom, ktorý vysiela lesklý kameň. Zdá sa, že podivný artefakt má vlastnú myseľ, a tak Rikiho zavedie do úchvatného paralelného sveta “Tvojazem”, kde sa po zlatých púšťach potulujú úžasné stroje, rozprávajú sa opice a havrany a veda pokojne koexistuje s prírodou. Žiarivý kameň sa spojí s Rikim tým, že sa ukryje v jeho srdci a požiada ho o ochranu. Zdá sa, že každý v Tvojazemi túži získať tento poklad, pretože je jadrom moci a jeho vlastníctvo dáva veľký vplyv. S kým by sa mal Riki podeliť o svoje tajomstvo? So svojou novou drzou priateľkou Emmou? So Železníkom, mocným robotom? Tidlingom, opičím generálom? Alebo s nikým? Komu môže dôverovať? Sprevádzame Rikiho na jeho očarujúcej dobrodružnej ceste plnej nebezpečenstiev, nástrah a humoru, aby sa kameň, nazývaný aj Srdce veže, vrátil do svojho “hniezda”. Je to jediný spôsob, ako sa Rikimu podarí dostať späť domov a zachrániť si vlastné srdce.


Zakliata jaskyňa

Slovenská premiéra: 2. jún 2022

Nová slovensko-česká pôvodná veľkovýpravná rozprávka Zakliata jaskyňa v réžii Mariany Csengel Solčanskej. Rozprávka o jaskyni plnej soli a rubínového bohatstva. Kým soľ si z jaskyne mohli brať, na rubíny bolo zakázané čo i len siahnuť. Lenže zakázané ovocie najviac láka...


Jurský svet: Nadvláda

Slovenská premiéra: 9. jún 2022

Dinosauria a ľudská civilizácia sa konečne stretli. Zdá sa, že miesto na planéte Zem je vyhradené len pre jeden druh. Veľkolepé vyvrcholenie ságy, ktorá začala v Jurskom parku Stevena Spielberga.


Haftaňan a psí mušketieri

Slovenská premiéra: 9. jún 2022

Dogtanian je mladý šermiar, ktorý sníva o tom, že sa pridá k legendárnym Mušketierom. Po preukázaní svojich schopností a získaní ich dôvery musí on a Mušketieri brániť kráľa pred tajným sprisahaním zlého kardinála Richelieua, ktorý sa chce chopiť moci.


Buzz Lightyear

Slovenská premiéra: 16. jún 2022

Príbeh Buzza Lightyeara a jeho dobrodružstiev do nekonečna a ešte ďalej.


Mimoni 2: Zloduch prichádza

Slovenská premiéra: 30. jún 2022

V neutíchajúcej snahe nájsť toho najväčšieho zloducha všetkých čias a verne mu slúžiť, narazia Mimoni na malého nosatého čiernovlasého chlapca, ktorý vyrastá len so svojou nemeckou matkou. Volá sa Gru a bez toho aby to tušil, toto stretnutie mu zásadne zmení život.


King

Slovenská premiéra: 7. júl 2022

King, levíča určené na prepašovanie, uteká z letiska a nájde útočisko v dome Inès a Alexa. Brat a sestra potom dostanú bláznivý nápad vziať ho domov do Afriky, ale prenasledovanie colníkov im život neuľahčuje. Keď sa Max, ich rozmarný dedko, ktorého dovtedy videli len dvakrát, pripojí k dobrodružstvu, všetko sa stane možným...


Thor: láska a hrom

Slovenská premiéra: 7. júl 2022

V novom filme od Marvel Studios s názvom Thor: Láska a hrom sa Thor (Chris Hemsworth) vydáva na cestu, ktorá sa nepodobá ničomu, čo ho kedy stretlo – na cestu za vnútorným pokojom. Thorov odchod na odpočinok však preruší galaktický zabijak známy ako Gorr (Christian Bale), ktorý sa usiluje o vyhubenie bohov. V boji proti hrozbe si Thor prizve na pomoc Valkyriu (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a bývalú priateľku Jane Foster (Natalie Portman), ktorá – na Thorovo prekvapenie – nevysvetliteľne ovláda jeho magické kladivo Mjolnir ako mocný Thor. Spoločne sa vydávajú na strastiplné vesmírne dobrodružstvo, aby odhalili tajomstvo pomsty a zastavili ho skôr, než bude neskoro. Réžie sa ujal skvelý Taika Waititi (“Thor: Ragnarok”, “Jojo Rabbit”)


Námesačníci

Slovenská premiéra: 14. júl 2022

Animovaná rozprávka vytvorená na základe jednej z najobľúbenejších detských kníh v Nemecku MOONBOUND rozpráva príbeh malého Pete, ktorý sa spolu s chrobáčikom pánom Zoomzemanom a Piesočným mužom vydajú na očarujúcu cestu, aby zachránili Peteho malú sestru Anneli pred zlým Mesačným mužom.


DC Liga superzvierat

Slovenská premiéra: 28. júl 2022

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov.


Princezná rebelka

Slovenská premiéra: 11. august 2022

Nevolajte ju princezná! Animované dobrodružstvo netradičnej rozprávkovej hrdinky zo stredoveku. Malá sirota Mia žije spolu so svojimi tromi lasičkami na ulici. Živí sa tým, že chodí kradnúť jedlo na hrad zlovestného regenta Tristana, ktorý si uzurpuje trón. Jedného dňa sa jej podarí preľstiť stráže tak, že si oblečie princeznovské šaty. Tým sa začína jej bláznivá výprava za záchranou následníka trónu Rolanda, ktorý sa stal obeťou kúzla a premenil sa na… mačkokohúta. Na obidvoch čaká neuveriteľné dobrodružstvo, ktoré prevráti celé kráľovstvo naruby a naučí Miu, že šľachetnosť sa môže nachádzať v každom z nás.


Labky v akcii

Slovenská premiéra: 25. august 2022

Hank je malý pes, ktorý má veľký sen – stať sa samurajom. Vydá sa na cestu za známym majstrom do mesta Kakamucho, ktorého obyvatelia ho ale nevítajú s nadšením. Sú to totiž všetko mačky. V snahe aspoň trochu sa im zapáčiť, nechtiac sa stane súčasťou nekalej hry istého malého zloducha, ktorý má v pláne získať absolútnu moc nad svetom...teda zatiaľ aspoň Kakamuchom. Našťastie pre Hanka mu osud prihrá do cesty veľkého samuraja Jimba a malé divoké mačiatko Emiko, ktorí sa postavia na jeho stranu. Táto nesúrodá trojica sa dá dokopy, aby prekonali všetky prekážky, spoznali silu priateľstva a oslobodili svoje mesto.


Čiapka

Slovenská premiéra: 20. október 2022

Vianočný príbeh o detských túžbach. Náhoda spojí dve deti z úplne odlišných svetov. Erik, ktorý nemá vôbec nič a Lucka, ktorá ma zdanlivo všetko sa uprostred noci vyberú po stopách Ježiška. V tú noc sa im splnia všetky priania, lenže nie úplne tak, ako to očakávali.


Princ Mamáčik

Slovenská premiéra: 27. októbra 2022

Veselá rozprávka ako zo života. Filmová rozprávka Jana Budařa o princovi, ktorý musí dospieť v kráľa. Rozmaznaný princ Ludvík je nútený vydať sa do sveta, aby na svojej dobrodružnej ceste zistil, ako vyzerá skutočný život za stenami jeho prepychového zámku. 


Krokodíl Lyle

Slovenská premiéra: 27. októbra 2022

Keď sa rodina Primmovcov presťahuje do New Yorku, ich malý syn Josh sa snaží zvyknúť si na novú školu a nových priateľov. Všetko sa zmení, keď v podkroví svojho domu objaví spievajúceho krokodíla, ktorý miluje kúpele, kaviár a dobrú hudbu. Josh sa so spievajúcim krokodílom veľmi rýchlo spriatelí, ale keď sa objaví zlý sused pán Grumps, existencia krokodíla Lyleho je ohrozená. Pre záchranu Lyleho sa rodina Primmovcov musí spojiť s jeho charizmatickým majiteľom Hectorom a ukázať svetu, že rodina môže vzniknúť na najneočakávanejších miestach a na veľkom spievajúcom krokodílovi nie je nič zlé.


Malý Winnetou

Slovenská premiéra: 10. novembra 2022

Zatiaľ, čo sa 12-ročný Winnetou vidí už ako veľký bojovník, jeho otec verí, že sa má ešte veľa čo učiť. Keď nepríde stádo byvolov, čím sa ohrozí prežitie kmeňa, Winnetou využije príležitosť dokázať svojmu otcovi, že aj on vie byť malý náčelník. Spolu so svojou sestrou a novým kamarátom sa Winnetou vydáva na nebezpečné dobrodružstvo, aby zachránil svoj kmeň.


Čierny Panter: Navždy Wakanda

Slovenská premiéra: 10. novembra 2022

V najnovšom filme Čierny Panter: Navždy Wakanda” od MARVEL STUDIOS sa kráľovná Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (Florence Kasumba), bojujú, aby ochránili svoj národ pred svetovými mocnosťami po smrti kráľa T’Challa. Keďže sa Wakandčania snažia prijať svoju ďalšiu kapitolu, hrdinovia sa musia spojiť spoločne s pomocou vojnového psa Nakia (Lupita Nyong’o) a Everetta Rossa (Martin Freeman) a vytvoriť novú cestu pre kráľovstvo Wakanda. 


Neobyčajný svet

Slovenská premiéra: 24. novembra 2022

Príbeh nového animované filmového dobrodružstvo od štúdia Walt Disney Animation s názvom “Neobyčaný svet” sa vydáva hlboko do neprebádanej a tajomnej krajiny, kde na legendárnych Kladov, rodinu prieskumníkov, čakajú fantastické stvorenia, ktoré ohrozujú ich poslednú a zďaleka najdôležitejšiu misiu.


Princezná zakliata v čase 2 

Slovenská premiéra: 1. decembra 2022

Príbeh plný nádeje, lásky, kúziel a alchýmie: to všetko je Princezná zakliata v čase 2. Po veľmi úspešnej prvej časti, o ktorej bolo počuť ako o „českom Harry Potterovi“ prichádza pokračovanie. Mladá alchymistka Amélia (Eliška Křenková) získa zakázanú magickú moc: dokáže čiastočne ovplyvňovať tok času. Zneužitie jej nových schopností ju však rozdelí v čase a Amélia zo súčasnosti sa stretáva s Améliou z minulosti, ktorá ju sprevádza na každom kroku. Navyše z dávno zabudnutej temnoty času povstane nová hrozba, alchymista zvaný Pán rún (Ján Jackuliak), ktorý túži získať kontrolu nad všetkou mágiou v Oberone. Aby to dokázal, musí Ameliu zbaviť kontroly nad časom. Amélia spolu so svojimi nerozlučnými priateľmi princeznou Ellenou (Natalia Germani) a princom Jánom z Calderonu (Marek Lambora) cestuje do magického mesta Ayra, kde sídli Spolok alchymistov, ktorý prisahal chrániť mágiu. Po jeho boku musí Amelia čeliť nielen svojmu doteraz najmocnejšiemu protivníkovi, ale aj vlastnej túžbe po zakázanej moci.

 


Avatar: Cesta vody

Slovenská premiéra: 15. decembra 2022

Dlho očakávané a pripravované pokračovanie legendárneho filmu AVATAR, ktorý prepísal filmové dejiny, konečne prichádza do kín. Filmový vizionár James Cameron sa vracia vo film AVATAR: Cesta vody, ktorý ohúri všetkých fanúšikov veľkého plátna už v decembri tohto roku. Vrátime sa opäť na planétu Pandora, kde Jake Sully žije so svojou rodinou pokojné časy až dovtedy, keď sa ohlási a vráti späť známa hrozba. Opäť musí spolu s Neytiri a armádou Na’vi začať bojovať, aby ochránil svoju planétu a zachránil svoju rodinu.


Vianočná rozprávka

Slovenská premiéra: 15. decembra 2022

V 40. rokoch 20. storočia je malé švédske mestečko vyzdobené na Vianoce slávnostnými svetlami. Karl-Bertil Johnsson, syn bohatého majiteľa obchodu v meste, pracuje na pošte a balí zásielky. Budúcnosť štrnásťročného chlapca naplánoval jeho otec vopred a čaká ho rodinné dedičstvo. Jedného dňa teenager náhodou narazí na chudobné dievča menom Viera, ktoré žije v sirotinci. Chlapec si uvedomí, že je mnoho ľudí, ktorí majú menej šťastia a nie sú bohatí ako on, a tak sa rozhodne ísť v stopách svojho tajného idolu Robina Hooda a ukradnúť vianočné balíčky bohatých a doručiť ich skutočne potrebným.


Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Slovenská premiéra: 22. decembra 2022

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie.


 

Napíšte komentár