19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Divadlo Fí: Domy-stromy

14.10.2021 Autor: Claudinka
Miesto:Malý Berlín, Štefánikova 4, Trnava Termín: 17.10.2021 Mesto:Trnava Čas:15.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
Divadlo Fi Domy stromy webMB 768x461

Zdroj: malyberlin.sk

Vydajme sa spoločne na dobrodružnú stanovačku, na ktorú budú ešte Peťo a Peťa dlho spomínať!

Súrodenci Peťo a Peťa sa vydajú na výlet do lesa. Ich stanovačka zrazu naberie nečakané rozmery, pretože okolo nich sa dejú zvláštne veci. Stretnú pani Les, zubatý kaleráb a aj sovu, ktorá má problémy so spánkom. Dobrodružstvo prinúti súrodencov, aby konali spolu. No postačí to, aby našli príčinu záhad, a aby sa z hašterivých súrodencov stali hrdinovia lesa?

Predstavenie je vhodné pre deti od 3 rokov. Prosíme rodičov, aby rešpektovali odporúčanie vekovej vhodnosti a tým aj ostatných divákov predstavenia.

Vstupné: 3 € v predpredaji (na webe), 5 € na mieste

Vstup na toto podujatie je povolený podľa COVID protokolu OTP, teda pre návštevníkov očkovaných, testovaných a po prekovaní COVIDu-19. Toto obmedzenie sa nevzťahuje na osoby, ktoré očkované byť nemôžu, teda napr. na detí do 12 rokov.

Dĺžka predstavenia: cca 45 min.
Účinkujú: Lucia Janovová, Róbert Máťuš
Réžia: Juraj Bako
Scenár, výroba bábok: Júlia Jurinová

Divadlo Fí
Je multižánrová platforma, ktorá zastrešuje mladých profesionálov a profesionálky, ktorí sa vo svojej tvorbe venujú rôznym umeleckým formám. V oblasti divadla sa venuje bábkovému / výtvarnému, činohernému a experimentálnemu divadlu. Sme kolektív profesionálnych divadelníkov a divadelníčok, ktorý sa snaží reagovať na najsúčasnejšie spoločenské fenomény. V našej tvorbe sa venujeme najmä otázke tolerancie a snažíme sa prispieť k diskusií o ľudskoprávnych témach. Platforma pôsobí na nezávislej divadelnej scéne od roku 2015.

Napíšte komentár