20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Divadelný festival: Zejdeme sa na Hambálku

16.09.2021 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 25.09.2021 a ďalšie Mesto:Malacky Zdroj:stránka organizátora
hambalku

Zdroj: FB Divadlo na hambálku

Čerešničkou celého programu festivalu bude obľúbený Hambáljarmok, ktorý sa bude konať od 14.00 do 22.00 na nádvorí malackého kaštieľa. Divadelný jarmok sa tentokrát spojí s ďalším obľúbeným podujatím – Divadelné žihadlenie. Sobota tak prinesie zábavu pre malých aj veľkých. Pre deti budú pripravené tri predstavenia od súborov z Prahy - Anima Candida Praha: Kde prespávajú rozprávky, Bilbo Compagnie Praha: Maringotka a Basta-fidli Praha: Princezná z obrázku. Nebudú chýbať ani choduliari, žongléri, tvorivé dielne, detské hry či hambálkovská ftipná kaša. Dospelých divákov zabaví zázračný divadelný hambálkomat a možno príde aj Elvis Presley. Vstup na sobotňajší program je voľný.

 

Vstupenky na jednotlivé predstavenia 13. ročníka festivalu Zejdeme sa na hambálku sa budú dať kúpiť osobne v pokladni kina alebo elektronicky cez stránku www.mckmalacky.sk.
Keďže sa zatiaľ nevie, aké opatrenia budú platiť v Malackách v čase festivalu, predpredaj sa začína až 17. septembra. Kto si chce vstupenky zabezpečiť v predstihu, môže napísať mail na mck@mckmalacky.sk.

Napíšte komentár