30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Divadlo Omnibus

Autor: Externý prispievateľ, Foto: Divadlo OMNIBUS
Adresa:Staromestské centrum kultúry a vzdelávania, Školská 14, Bratislava Telefón:+421 944 350 962 E-mail:omnibusdivadlo@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

DIVADLO
V našom repertoári:

  • bábkové predstavenia pre rodinné publikum v slovenčine a ruštine, ktoré sú vždy sprevádzané spevom ľudových piesní. Útulnú rodinnú atmosféru tvoria skúsení herci, nádherné bábky, krásna scéna, malý počet divákov - maximálne 40 a dĺžka predstavení 30-45 minút.
  • dramatické predstavenia pre detí a dospelých v ruštine (najmä založené na dielach ruskej klasiky s originálnou hudbou alebo nádhernými ľudovými piesňami)

Divadelné štúdio

  • pre detí od 3 do 18 rokov v slovenčine a ruštine. Deti sa oboznamujú s herectvom a javiskovým pohybom pod vedením skúsených herečiek a pedagogičiek divadla OMNIBUS, a to všetko hravou formou; vyučovanie sa koná raz týždenne, maximálny počet detí v skupine - 8 človek.
  • pre dospelých, ktoré chcú skúsiť herectvo v tíme pod vedením herečiek, pedagogičiek a režisérky divadla. Nezáleží na tom, koľko majú rokov, ani na tom, kto sú povolaním.

Workshopy

  • pre detí prevádzame divadelné a hudobno-divadelné tvorivé dielne postavené na hre. Deti si nenápadne pre seba osvojujú základy herectva, veľmi prirodzene sa učia počúvať klasickú hudbu, analyzovať a prenášať ju v pohybe. Dĺžka 40-45 minút; vhodne pre detí od 3 rokov; maximálny počet účastníkov je 20 osôb.
  • pre dospelých tiež organizujeme workshopy. Účastníci sa oboznamujú s základami herectva: pantomimickým pohýbom, mimikou a etudami na rôzne témy; skúšajú improvizovať - a to všetko s humorom a dobrou náladou.

Spev pre detí a dospelých 

  • Individuálne hodiny akademického speva v slovenčine a ruštine so skúsenou pedagogičkou z Petohrádu (Rusko)

pre detí od 3 rokov trvá 30 minút   pre dospelých trvá 45 minút

  • Spev v súbore pre detí a dospelých 

Narodeninové oslavy
S nami môžete oslaviť narodeniny v divadelnej atmosfére u vás doma. To môže byť krátke gratulovanie od obľubenej divadelnéj bábky; bábkové predstavenie, ktoré vyberiete; interaktívny program s hercami v kostýmoch. Zatiaľ len v ruštine.

Napíšte komentár