19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Ubytovanie U Deda a Starkej

Autor: Annie
Adresa:Zadná 698/7, Čierny Balog Telefón:+421917 886 373 E-mail:ubytovanie@udedaastarkej.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ubytovanie s rodinnou atmosférou v malebnej obci Čierny Balog.

 

Ubytovanie je ideálne pre viacero rodín alebo partiu kamarátov. Ubytovanie disponuje celkovou kapacitou pre 18 osôb. K dispozícii sú 4 apartmány s vlastnými kúpeľňami, veľká spoločenská miestnosť s krbom a samostatnou vybavenou kuchyňou s kávovarom. Ubytovaní hostia majú k dispozícii aj fén, žehličku, spoločenské hry a televízor v spoločenskej miestnosti.

Rozloženie apartmánov:

  • Apartmán č. 1: 1 x manželská posteľ s prístelkou - pohodlným výsuvným lôžkom,
  • Apartmán č. 2: 1 x manželská posteľ, 1 x jednolôžková posteľ a 3 prístelky – výsuvné lôžka,
  • Apartmán č. 3: dve spálne s manželskými posteľami a v jednej z nich sa nachádzajú 2 prístelky - taktiež výsuvné lôžka
  • Apartmán č. 4: spálňa s manželskou posteľou a 1 prístelkou, obývačka s kuchyňou a kúpeľňa. V obývačke sa taktiež nachádza rozkladacia pohovka. Apartmán má samostatný vchod, čiže sa dá prenajať aj samostatne.

Každý apartmán má kúpeľňu vybavenú sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. Apartmán 1 má aj vaňu. Samozrejmosťou sú pre Vás aj uteráky.

Dom je postavený z kvalitných materiálov. V lete je v ňom úžasná teplota bez použitia klimatizácie a v zime dobre izoluje. Letné chvíle je možné tráviť na veľkom uzavretom dvore s altánkom, v ktorom sa nachádza pec na kotlík a gril. Dvor taktiež disponuje veľkou trávnatou plochou na hranie hier. Autá zaparkujete priamo pri objekte na novom parkovisku. Pre detičky k dispozícii hojdačky, trampolína, detský domček so šmykľavkou či detský nafukovací bazén. 

Ubytovanie U Deda a Starkej Vás privíta v nádhernom prostredí obce Čierny Balog. Obec a okolie je charakteristické krásnymi lesmi, Čiernohorskou železničkou, Lesníckym skanzenom, Vyhliadkou, Dobročským pralesom, výstupom na Klenovský Vepor, zberom hríbov, cyklistickými a turistickými trasami, bežkovaním, skialpovaním a množstvom ďalších možností. Odporúčame Vám vydať sa k pohoriu Poľana, k Muránskej planine, vodopádu Bystrá alebo navštíviť Bystriansku jaskyňu. Priamo z dediny sa napájajú cyklistické a turistické trasy do okolitých hôr.

Viac infomácií >> TU

Mapa: N 48° 44′ 50″ E 19° 39′ 20″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár