26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Majstrovstvá SR v dráhovej cyklistike a Grand Prix Prešov

28.07.2021 Autor: Zuzka
Termín: 01.08.2021 a ďalšie Mesto:Prešov Zdroj:stránka organizátora
i 6423167

Zdroj: velodrom.sk

Velodróm Prešov bude v sobotu 31. júla a v nedeľu 1. augusta 2021 strediskom prestížnych pretekov s medzinárodnou účasťou. Preteky Grand Prix Prešov sú tento rok spojené aj s Majstrovstvami Slovenska v dráhovej cyklistike.

Tento rok sa predstaví takmer 70 cyklistov. Medzi nimi nebude chýbať kompletná slovenská elita žien, mužov, junioriek aj juniorov, keďže Grand Prix je tohto roku aj majstrovstvami Slovenska.

Predstavia sa aj zvučné mená z 12 krajín. Prídu pretekári z Dánska, Holandska, Rakúska, Rumunska, Ukrajiny,  Nórska, Českej republiky, Maďarska a Poľska. Po prvýkrát sa na podujatie prihlásil tím z Izraela a po jednom zástupcovi majú Alžírsko a Laos. Počas dvoch dní pretekárov i divákov čaká nabitý program s 3 olympijskými disciplínami (Omnium, Madison, stíhacie preteky jednotlivcov), Scratch a bodovacími pretekmi. 

Vstup je zdarma, pre divákov je pripravený kultúrny program a občerstvenie.

Mesto Prešov je jediným mestom na Slovensku s jedinečným cyklistickým komplexom – Velodrómom. Usporiadateľmi Grand Prix mesta Prešov sú mesto Prešov, Slovenský zväz cyklistiky a ŠK Velodróm Prešov.

 

Napíšte komentár