19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Dni otvorených dverí spojené so samozberom levandule

08.07.2021 Autor: MS
Termín: 14.07.2021 a ďalšie Mesto:Záhorie Zdroj:stránka organizátora
207220249 4245989012160798 4994681118089384497 n

Zdroj: Levanduland.sk

OD PIATKU 9.7. D STREDY 14.7. alebo DO VYZBIERANIA každý deň od 10 do 19 hod.

Milí priaznivci levandule, srdečne vás pozývame na 6.ročník Dní otvorených dverí a samozber na našom fialovom políčku. Udalosť bude trvať niekoľko dní, resp. DO VYZBIERANIA. Začíname piatkom, ale kľudne si návštevu a zber môžete odložiť aj na niektorý deň v týždni, kedy predpokladáme nižšiu návštevnosť ako cez víkend.

V tieto dni si u nás budete môcť sami nazbierať dva druhy levandule lekárskej, spraviť si pekné fotografie a radi vám poradíme ako sa správne starať o tú vašu levanduľu a na čo všetko sa dá využiť. Budú tu na vás čakať aj rôzne levanduľové produkty priamo z našej výroby, malé občerstvenie a ďalší zaujímavý tematický sortiment.

Pri vstupe do areálu si môžete zakúpiť papierovú taštičku o veľkosti 29x22x10 cm za cenu 5 eur a sami si do nej nazbierať levanduľu.

Návštevníkov prosíme, aby si v súvislosti s hygienickými opatreniami priniesli svoje vlastné nožnice. Požičiavame ich aj na mieste, budú sa pravidelne dezinfikovať.

Platba je možná len v hotovosti.

Areál je bezbariérový. Zvieratká sú u nás vítané.

Nie je povinné si zakúpiť tašku na samozber, vstup je zdarma, návštevníci sa k nám môžu prísť len pozrieť alebo sa odfotiť a užiť si atmosféru.

Návštevníkov žiadame, aby dodržiavali pokyny na strihanie, ktoré dostanú pri vchode, nosnosť lavičiek na fotenie a brali ohľad na rastliny a na seba navzájom. STRIHAJÚ SA CELÉ RASTLINY SO ZELENOU STONKOU, NIE LEN KVETY. V areáli bude niekoľko našich pracovníkov, ktorí budú dohliadať na strihanie a priebeh akcie, neváhajte sa na nich obrátiť s akoukoľvek otázkou.

Zároveň upozorňujeme, že v čase kvitnutia je na poli zvýšený výskyt včiel a vstup do areálu je na vlastné riziko.

Levanduľové pole sa nachádza za obcou Malé Leváre, v rekreačnej oblasti Rudava, cesta je za dedinou vyznačená tabuľkami s názvom LEVANDULAND, bližšie info ako sa k nám dostať a mapu nájdete na www.levanduland.sk v sekcii Navštívte nás, prípadne stačí zadať do google maps Levanduľa zo Záhoria.

Parkovanie je možné na parkovisku pred areálom a na trávniku pozdĺžne pri ceste.

Tešíme sa na vašu návštevu!

Napíšte komentár