29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Prázdniny vo Familyparku!

21.06.2021 Autor: MS, PR správa
Termín: 25.07.2021 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP FliegendeFische cHafenscher Web22

Zdroj: Familypark.at

„Voda volá!“ – to je heslo vodného areálu vo Familyparku! Vďaka vodným ihriskám v najväčšom zábavnom parku Rakúska veľmi rýchlo zabudnete na letné horúčavy.

Túžite po skutočnom osviežení? Tak navštívte Krokodíliu dráhu, kde vás čaká rýchla jazda nadol a skvelá fontána. Na Lietajúcich rybách záleží iba na vás, či sa vyhnete prúdom vody obyvateľov mora alebo do nich rovno vletíte. Ako na okružnom lete ponad Rím sa budete cítiť na Leonardovom lietajúcom stroji –  to je „talianska“ dovolenka v Burgenlande!

FP LeonardosFlugmaschine cMatula Web10 FP Rattenmuehle cHafenscher Web9 FP Waldexpress cMatula Web2

Zdroj: Familypark.at

Novinka 2021

Určite nevynechajte návštevu našej novučičkej atrakcie Stellarium. Pohľad na pohyb jej štyroch ramien krúžiacich vo výške hypnotizuje pasažierov i divákov.  

FP Stellarium cSemeliker Web3

Zdroj: Familypark.at

 

Dobrodružstvá až do 19:00 h

Aby ste si teplé letné večery naozaj užili naplno, je Familypark od 12. júla otvorený denne do 19:00 hod! Kúpte si lístok už teraz na: www.familypark.at/ticket

FP Krokobahn cHafenscher Web13

Zdroj: Familypark.at

Bezpečnostné opatrenia v súvislosti s koronavírusom

Pred návštevou Familyparku venujte, prosím, pozornosť aktuálnym bezpečnostným opatreniam v súvislosti s koronavírusom, ktoré nájdete na stránke: https://www.familypark.at/faqs-corona/

Predaj lístkov, resp. rezervácia sú možné iba online. Online registrácia návštevy vopred je povinná aj pre držiteľov celoročných lístkov.

Napíšte komentár