25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Príbeh hudby 3 - Opera letí!

30.05.2021 Autor: Laura , Foto: pribehhudby.com
Termín: 07.06.2021 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:16.00, 18.00 Zdroj:stránka organizátora
Clip 7

Zdroj: pribehhudby.com

Pozývame vás na jedinečný rodinný koncert Príbeh hudby 3 - Opera letí, ktorý organizuje Bratislavský chlapčenský zbor. Pod taktovkou nášho zbormajstra a dirigenta Gabriela Rovňáka ml. zistíte, že opera nehryzie, ba dokonca vás na svojich krídlach dokáže odniesť do sveta, plného dobrodružstva a krásy.

Nebojte sa opery! Koncerty z cyklu Príbeh hudby sú synonymom zábavy a radosti z počúvania „vážnej“ hudby. Počas dvoch ročníkov Príbehu hudby videlo naše koncerty naživo, či v priamych prenosoch, viac ako 150 000 divákov. Pridajte sa k nim a zdieľajte aj vy radosť z hudby!  

Spolu so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasuBratislavským chlapčenským zborom a sólistami Lenkou Máčikovou a Martinom Gyimesim, zažijete príbeh opery od jej vzniku až po súčasnosť, zoznámite sa s jej najvýznamnejšími predstaviteľmi a stanete sa súčasťou veľkého príbehu. Na koncerte zaznie skvelá hudba, sprevádzaná pútavým slovom, ktoré je určené predovšetkým mladým ľuďom. Tešia sa na vás zboristi a tanečníci v krásnych kostýmoch a tiež dirigent a moderátor koncertu, Gabriel Rovňák ml. A čo presne pohladí vaše uši? Tie najkrajšie operné árie, ako O mio babbino caro, slávny prípitok z opery La Traviata, alebo legendárny Mačací duet v podaní chlapčenských sólistov. Vstúpte spolu s nami do zákulisia operného domu a spoznajte jeho tajomstvá...

 

Dátum: 6. - 7. júna 2021
Miesto: Veľké koncertné štúdio Slovenského rozhlasu, Mýtna 1, Bratislava

Kúpiť lístok

Napíšte komentár