19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Dračie dni na Zvolenskom zámku

26.05.2021 Autor: Annie
Termín: 25.07.2021 a ďalšie Mesto:Zvolen Zdroj:stránka organizátora
dd web cover 1920x843

Zdroj: draciedni.sk

Dračia sága už počas tohto leta precestuje hrady a zámky po celom Slovensku. Prežijeme príbehy plné napätia a fantázie, v ktorých sa dobro stretne v zápase so zlom. To všetko pod patronátom dobrého kráľa Marka Igondu. Rozprávkou ho budú sprevádzať aj ďalšie známe tváre z televíznych obrazoviek. Karolína Kubánková sa ujme úlohy dračej víly a Markus Filipko bude mladým princom. Sami si však rozhodne nevystačia! Dračie dni sú totiž rozprávkou, kde sa aktívnou súčasťou príbehu stávajú aj samotní návštevníci. Kráľ Marko preto pozýva všetky deti, aby mu prišli na pomoc v náročnej úlohe tohto leta – uchrániť dračie vajíčko pred zbojníkmi a neprajníkmi. Len s pomocou detí sa z neho napokon môže vyliahnuť malý dráčik…

Pozývame vás do čarovného sveta, kde ožijú najkrajšie dračie legendy. Ak všetko pôjde podľa plánu, toto sú termíny letných Dračích dní:
  • 3. a 4. júla - Hrad Červený Kameň
  • 24. a 25. júla - SNG Zvolenský zámok
  • 31.7. – 1.8. - Smolenický zámok
  • 14. a 15. august - Budatínsky hrad
  • 28. a 29. august - Šarišský hrad

Možný počet návštevníkov na podujatiach musí byť v záujme ochrany aj Vášho zdravia túto sezónu limitovaný. Festival sme preto tentokrát pripravili ako sériu komornejších podujatí. Na každom z piatich hradov a zámkov strávime jeden víkend, počas ktorého sa uskutočnia vždy štyri podujatia. Budeme tiež dbať na dodržiavanie aktuálnych pandemických opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR.

Z kapacitných dôvodov bude preto aj cena vstupného jednotná pre deti a dospelých - 8 €. Deti do jedného roka však majú vstup aj naďalej zdarma.

dracie21

Zdroj: draciedni.sk

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Uhliarik 10.07.2021, 13:39

    Pokiaľ budete podmieňovať nákup vstupeniek súhlasom so spracovaním osobných údajov vstupenku si u Vás nekúpim.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár