26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Gardenia 2021

18.05.2021 Autor: Petula , Foto: agrokomplex.s
Termín: 22.05.2021 a ďalšie Mesto:Nitra Zdroj:stránka organizátora

gardenia

Najfarebnejšia výstava roka je tu!

Pestrofarebné kvety, planty, bylinky, ovocné stromčeky a kríky, ale aj potreby pre záhradkárov nájdete od 21. do 22. mája na výstavisku Agrokomplex. Nebudú chýbať ani jahodové priesady, figovníky, citrusy, kaktusy, cibuľoviny, levandule, ľanové výrobky, kožená galantéria a ďalší doplnkový tovar. Navyše môžete navštíviť náš nový interaktívny pavilón C.

Informácie pre návštevníkov výstavy

Vážení návštevníci,
úrady nám povolili zorganizovať výstavu Gardenia, pokiaľ spoločne dodržíme stanovené protiepidemické opatrenia. Prvým z nich je negatívny AG / PCR test na koronavírus, ktorý nebude starší ako 12 hodín alebo potvrdenie o prekonaní ochorenia, prípadne potvrdenie o očkovaní (podľa vyhlášky 203, §7) . Za otestovaním nemusíte chodiť ďaleko, využiť môžete mobilné odberové miesta, ktoré sa nachádzajú priamo pri hlavnom vstupe, ďalej pri press centre a pri amfiteátri.

Mapa MOM

Keďže bude návštevnosť regulovaná (1 osoba / 15m²), v jednom čase môže byť na výstave 1600 návštevníkov. Prosíme Vás o trpezlivosť, ak sa nedostanete na výstavu hneď pri Vašom príchode.
Vstupovať na výstavu budete hlavným vchodom, pohyb bude jednosmerný, preto budete vychádzať cez bránu B1.
Dodržiavaním stanovených nariadení a uvedomelým správaním nám pomôžete v organizovaní ďalších výstav.

Vstupné: 2,- €
Parkovné: 3,-€

 

Napíšte komentár