29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Origos

Autor: Petula , Foto: Origos
Adresa:Kasárenská 2050, 911 05 Trenčín – Zlatovce Telefón:+421 918 913 843 E-mail:predajnatn@origos.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Predajňa Origos nie je len tak obyčajným cykloobchodom, na ktorý ste zvyknutý. Individuálny prístup prepojený s príjemným dizajnom tejto predajne vám zabezpečí z každej návštevy príjemný zážitok. Nájdete tu bohatú cyklo výbavu, ktorá vás bude sprevádzať počas celého života.

Predajňa Origos ponúka multigeneračné produkty zamerané na cyklistiku, ktoré začínajú od najútlejšieho detstva. Ak aj vy túžite športovať aj s vašimi najmenšími detičkami, v tejto predajni vyriešite všetky svoje sny. Najmenší si s vami môžu užiť jazdu v cyklovozíku, ktorý má multifunkčné využitie (verzia 3 športy v 1), keď detičky trošku odrastú, môžete ich zobrať do cyklosedačky, posadiť na prvé odrážadlo či nasadnúť na prvý bicykel. Ak už máte staršie deti, ktoré radi jazdia na freestyle kolobežkách alebo sa rozhliadate po kvalitnej BMX-ke, tak je to miesto, ako pre vás ušité na mieru. A ak by ste aj vy potrebovali tátoša, na ktorého uložíte cyklosedačku, určite si tu vyberiete skvelý bicykel aj pre seba. No a nezabudli ani na oteckov, pre ktorých sú tu prichystané kvalitné bicykle značky SUNN. Cestné, enduro, trailové či cross-country bicykle a aj slušná nádielka výbavy pre vášnivých MTBikerov. Toto všetko a mnoho dalších kvalitných vychytávok nájdete v predajni Origos Trenčín.

Otváracie hodiny predajne:

Pondelok - Piatok: 8:00 - 16:00 hod
Sobota: 8:00 - 12:00 hod

Napíšte komentár