26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Bounce Park Banská Bystrica

Autor: Annie, Foto: bouncepark.sk
Adresa:Sládkovičova 1432/35, Banská Bystrica Telefón:+421 904 820 710 E-mail:info@bouncepark.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Najväčší športovo zábavný park na Slovensku. Novootvorený zábavný park určený pre všetky vekové kategórie. Viac ako 50 atrakcií, rôzne hracie zóny, multifunkčné ihrisko, miestnosti pre organizovanie osláv, ale aj reštaurácia s kaviarňou.

 

  • 4000 m² plochy

  • 50+ atrakcií

  • 0-99 rokov

Atrakcie:

JUMP PARK je sieť vzájomne prepojených trampolínových atrakcií rozprestierajúcich sa na rozlohe 1.200 m2 . Svojou rozlohou sa zaraďuje medzi najväčšie trampolínové parky na Slovensku. Je určený pre deti aj dospelých. Preveriť svoju kondičku a zabaviť sa tu môžu jednotlivci, dvojice či skupiny. JUMP PARK je ideálnym miestom pre zábavu a tréning – zdolanie výzvy a prekonanie samých seba. Nájdete tu zóny pre začiatočníkov, ale aj pre skúsených športovcov.

KIDS – MINI je detské ihrisko pre najmenších. Detičky sa tu bezpečne zabavia v bazéne s mäkkými guličkami, na šmýkačkách či obľúbených preliezkach. Svoje zručnosti si preveria a vyskúšajú na interaktívnych tabuliach. Spoločnosť im budú robiť rôzni plyšoví kamaráti. KIDS – MINI sa nachádza v kaviarenskej časti a je vám k dispozícii zadarmo.

CLIMB - Farebné a dynamické lezecké steny, na ktorých si sami vyberiete cestu podľa vašich možností.  Sú vhodné pre začiatočníkov, ale aj pre skúsených lezcov. Všetko je len o vašej vytrvalosti, ohybnosti, sile a rýchlosti. Samozrejmosťou je istenie, ktoré vás vždy podrží.

V X-PARK sa zabavíte na prekážkach rôznych náročností, ktoré preveria vašu rýchlosť, kondičku a stabilitu. Zasúťažte si s kamarátmi,  kto má lepšiu stabilitu a kto je rýchlejší. Prednosťou X-PARK sú U-rampy, na ktorých vám zemská gravitácia sťaží cestu. Dôležitý je dynamický rozbeh, rýchle nohy, ale aj taktika, ktorá vás dostane na vrchol. X-PARK je súčasťou CLIMB.

RAINBOW NET je absolútna novinka na trhu s atrakciami, ktorú nájdete len u nás v BOUNCE PARK 17. Atrakciu tvoria prepadávajúce sa siete, v ktorých si deti užijú kopec zábavy. Môžu tu skákať, loziť a zdolávať rôzne prekážky.  RAINBOW NET nájdete ako súčasť CLIMB.

KIDS PARK je skutočným detským rajom pre deti. Tu nuda určite nehrozí! Veľké viacpodlažné ihrisko je určené pre všetky deti. Vybláznite sa na obľúbených atrakciách, ako sú preliezačky, rebríky, tunely, šmýkačky, ale aj rôzne prekážky, ktoré preveria vašu fyzickú zdatnosť, obratnosť a šikovnosť.

GAME ZONE a VR - V GAME ZONE sa dostanete do virtuálnej reality, ktorá je najnovšou verziou tohto druhu. Prejdete do iných svetov, kde zažijete zážitky, ktoré sa inde zažiť nedajú! Nájdete tu aj najobľúbenejšie detské herné atrakcie rôzneho zamerania, ako sú lúč s vodou, formuly, hádzanie lôpt na kôš a mnoho ďalších.

MULTIFUNKČNÉ IHRISKO s umelou trávou, ktoré môžete využiť nielen na futbalový zápas, ale aj volejbal, bedminton a iné športy. Ihrisko je chránené mantinelom a ochrannými sieťami. Povzbudzovať vás môžu vaši priatelia z mini tribúny.  Ako bonus si môžete od nás odniesť originálnu fotografiu z foto zóny s vizualizáciou Mareka Hamšíka.

Párty miestnosti:

Pripravili sme pre vás 3 párty miestnosti, ktoré slúžia pre organizovanie rodinných osláv, detských osláv, firemných mítingov, školení a pod.  Každá z miestností má vlastné ozvučenie, TV obrazovky a dokonca mixážne pulty pre vlastné mixovanie hudby. V miestnostiach sú zároveň umiestnené cateringové ohrevné stoly, kde vám pripravíme občerstvenie na párty podľa vašich predstáv.

Reštaurácia a kaviareň:

Reštaurácia a kaviareň sú ideálnym miestom pre oddych s rodinou či priateľmi. Po športových výkonoch si tu môžete oddýchnuť a občerstviť sa chutným jedlom a nápojmi, alebo len tak posedieť v príjemnom prostredí pri dobrej káve a pozorovať dianie priamo z presklenej vnútornej a vonkajšej terasy.

Otváracie hodiny a cenník >> TU

 

Mapa: N 48° 42′ 22″ E 19° 7′ 47″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Laura 18.12.2022, 22:20

    Dlhodobo je to tam čisté. Miesto, ktoré je určené pre všetky deti. Najviac zaujali lezecké steny.

  • Tatiana 05.12.2022, 16:53

    Odporučam, pri zlom počasi super že je kam si vyraziť :-)

  • Danka 03.12.2022, 17:32

    Jump park - asi naj vec, čo tam majú

  • Zuzana 03.12.2022, 14:09

    My sme boli veľmi milo prekvapený že je niečo aj pre maličké detičky máme ročnú dcérku a tá bola nadšená v gulickach sa jej veľmi páčilo určite sme neboli prvy ani posledný krát .odporúčame

  • Žofia 01.12.2022, 12:31

    max spokojnosť

  • Lucia 21.11.2022, 10:00

    konecne nieco aj pre starsie deti. Dokazu sa tu vysantit naozaj vsetky vekove kategorie.
    jedine co by som tomuto miesto vytkla je, ze parkovanie by pre zakaznikov mohlo byt zdarma.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár