20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Týždeň hračiek a hier v REUSE centre

09.03.2021 Autor: Claudinka
Termín: 12.03.2021 a ďalšie Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

150780464 2437328616413679 3434673804283306987 o

Info od organizátora: Tešíme sa, že sa pomaličky znova vraciame k nášmu programu. I keď s osobnými stretnutiami a podujatiami musíme ešte chvíľku počkať, naše reuse centrum bude fungovať vo vynovenej online verzii. Počas týždňa hračiek a hier k nám môžete nosiť všakovaké hračky pre najmenších, spoločenské hry a mnohé iné.

Čo presne a v akom stave môžete priniesť?

  • kompletné "vkladačky", puzzle a spoločenské hry
  • kocky, skladačky, drevené hračky, hračky pre bábätká, bábiky, autíčka (všetko v dobrom stave, funkčné)
  • detské knihy, omaľovánky, pracovné zošity (čisté, neopotrebované)
  • odrážadlá, potreby na voľnočasové detské aktivity
  • množstvo: max. 1-2 bežné tašky (ak máte vecí viac, prosím, napíšte nám pred ich prinesením správu alebo e-mail a dohodneme sa)

Čo nenosiť?

  • plyšové hračky
  • nekompletné puzzle, vkladačky či spoločenské hry
  • nadmerne opotrebované, špinavé, nefunkčné či inak poškodené hračky

Budem si môcť ponuku hračiek aj pozrieť?
Bohužiaľ, na „fyzické“ reuse centrum si budeme musieť ešte chvíľku počkať. Veríme však, že to bude čoskoro a vy si okrem prinesenia hračiek budete v tom istom týždni mať šancu v reuse centre aj niečo vybrať.

Môžem si teda hračky rezervovať niekde online?
Áno! Od 1. februára nájdete (nielen) hračky, ktoré sú v našom reuse centre, na portáli www.nevyhadzujte.sk. Nájdete na ňom profil Baterkárne, ktorý vám odporúčame sledovať (ikonka srdiečko), aby vám nič neušlo.

Rezervácia vecičiek bude veľmi jednoduchá, po rýchlom vytvorení profilu jednoducho kliknete na fotku a následne na tlačidlo CHCEM TO! Potom už len čakáte na potvrdenie rezervácie a po hračky si môžete prísť (prípadne vám ich za cenu poštovného zašleme na vašu adresu či adresu Zásielkovne). Na fotke v okienku priamo vidíte, či už niekto o vec prejavil záujem. Záujem o tú istú vec môže prejaviť aj viac používateľov. V Baterkárni vec rezervujeme vždy tomu, kto o ňu prejavil záujem ako prvý (žiadosť o rezerváciu sa dá kedykoľvek zrušiť, samozrejme). Taktiež pri názve fotky nájdete uvedenú výšku symbolického príspevku na podporu komunitného reuse centra Baterkáreň.

Prostredníctvom portálu Nevyhadzujte.sk si môžete rezervovať nielen oblečenie a rôzne predmety z Baterkárne, ale taktiež podarované veci ostatných registrovaných používateľov. Dokonca, vy sami môžete na stránku pridať čokoľvek, čo chcete podarovať.

Napíšte komentár