25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Kam s deťmi na januárové výlety?

Autor: Maria Bodnarova

2Nový rok nám zaklopal na dvere a s ním aj chladný január. Stihli ste sa už tento rok lyžovať alebo sánkovať? Postavili ste snehuliaka? Navštívili zaujímavé nové miesto? Ak nie, pozrite si naše tipy na januárové výlety

Linky v článku pre jednotlivé tipy na výlety sú aktívne, stačí ich rozkliknúť. 


S deťmi v Bratislave

Prejdite sa s deťmi v Bratislave a objave jej čaro a krásy. Hľadajte pamiatky, sochy, spoznávajte prírodu aj históriu. Možností je nespočetne veľa. Určite nájde ešte hromadu neobjavených miest. :)

S deťmi v Trnavskom kraji

Krásna Trnava a jej kraj ponúkajú vďaka Malým Karpatom úžasné možnosti na výlet do lesov, prírody, s krásnymi výhľadmi a náučnými chodníčkami. 

Katarinka 05 2019 2

Zdroj: PB, redakcia sdetmi.com

S deťmi v Košickom kraji

Metropola východného Slovenska priam láka na výlet svojimi krásnymi pamiatkami a históriou. Kam sa vyberiete?

siklava stena

Zdroj: Spišský Hrušov

S deťmi v Banskobystrickom kraji

Stred Slovenska nijako nezaostáva v krásach prírody a širokého okolia. Náučné chodníky, srdiečková lavička, rebrík až do neba a ďalšie unikáty, ktoré si nesmiete nechať ujsť. 

ponickesrdiecko

Zdroj: sdetmi.com

S deťmi v Žilinskom kraji

Ak ste zo Žiliny a okolia, vyberte si niektorý z nasledujúcich tipov na nenáročný výlet pre celú rodinu. Ak pre nás máte tip na niečo nové, určite nám dajte vedieť do redakcie. :)

slovensky orloj

Zdroj: sdetmi.com

S deťmi v Trenčianskom kraji

Trenčín je jedno z troch najstarších slovenských miest a je prirodzeným geografickým centrom stredného Považia. Viete, kam sa prechádzku do prírody a čo vidieť v Trenčianskom kraji? Nech sa páči, vyberajte. 

slovakia 4833696 1920

Zdroj: Pixabay

S deťmi v Nitrianskom kraji

Ak bývate v Nitre a okolí, vyberte sa stráviť spoločný čas s rodinou do lesa, k jaskyni, k vodopádu či na niektorý z blízkych hradov.

kalvaria 1

Zdroj: verbisti.sk

S deťmi v Prešovskom kraji

Vedeli ste, že najtmavšie miesto na Slovensku sa nachádza práve v Prešovskom kraji? Okrem neho tu nájdete aj jedinečný vyhliadkový mostík, užasnú prírodu a krásne hrady. 

c136e9a6 c2e6 4856 bff0 8d6448c2b4ce

Zdroj: sdetmi.com

S deťmi v Tatrách

Naše nádherné slovenské hory sú momentálne plné snehu. Ak budete v Tatrách s deťmi, určite využite každú príležitosť užiť si ho. Sánkujte sa, guľujte, stavajte snehuliakov. A ak budete mať chuť, urobte si krátku prechádzku k vodopádu alebo okolo Štrbského Plesa. 

IMG 20211223 WA0000

Zdroj: sdetmi.com

 

Napíšte komentár