29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

PACI PAC pokrstili nové CD plné detských hitov!

Autor: Laura , Foto: Paci Pac
unnamed 1

Zdroj: Paci Pac

V sobotu počas natáčania online vstúpenia pre Kaufland detský festival pokrstili PACI PAC svoj v poradí už štvrtý album pestrých detských pesničiek.  Krstným otcom bol spevák kapely Desmod - Mário “Kuly” Kolár a krstnou mamou bola stálica detskej scény Martina “Fíha Tralala” Jelenová. CD “PACI PAC a kamaráti” pokrstili snehovými vločkami a následne ho uviedli do života pesničkou Levík Leo s podporou spevákov z kapely Medial Banana. Celý krst si môžte pozrieť počas magického  silvestra na www.detskyfest.sk už 31.12.2020.

Na novom albume nájdu fanúšikovia 12 nových pesničiek, ktoré sú žánrovo rôznorodé a dokonca na polovicu z nich si PaciPac prizvali k spolupráci aj hostí. Najobľúbenejšia pesnička z tohoto CD je Medvedík, kde hosťuje spevák Kuly a videoklip dosiahol už viac ako 1 milión videní na youtube.

Okrem neho zahosťovali v pesničkách aj Matina Schindlerová,reggae kapela Medial Banana, detskí obľúbení interpreti Dúhalka a Sníček Hugo alebo dokonca Egova dcérka Ninka. 

“Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo album dokončiť napriek momentálne veľmi zlej situácii v kultúre. Aj toto nám môže pomôcť prežiť korona obdobie , ak nás naši fanúšikovia podporia kúpou nového CD PACI PAC. Veru nie je to teraz jednoduché a pociťujeme to každým dňom viac a viac.” - reagoval Mário “Pac” Praženec na aktuálne dianie v kultúre.

Speváčka Adriana “Paci” Pešinová dodala: “Na týchto piesňach sme pracovali posledné 2 roky , hrali sa s nimi v štúdiu a pripravovali k nim videoklipy. Mnohé z nich môžu deti vidieť na našom youtube. Krst CD je také vyvrcholenie našej práce , kedy už vieme že je všetko hotovo a ešte keď nám to pokrstila Fíha s Kulym,tak to je o to krajšie.” 

Nedávno dokonca osobne rozniesli Mikulášske darčeky rodinám z celého Slovenska, ktoré sa zapojili do súťaže s Rajo - Slovensko. Počas 2 dní navštívili každého výhercu a najazdili tak viac ako 1500 km.

“Bola to veľmi príjemná skúsenosť ušitá na mieru dnešnej situácii. To že sme prišli každému odovzdať darček osobne , zaspievať im pesničky a porozprávať sa s nimi, bol nielen pre výhercov ale aj pre nás veľmi silný zážitok.” Prezradil manažér Michal Turza. 

Nové CD PACI PAC A KAMARÁTI si zakúpite vo všetkých dobrých obchodoch s hudbou alebo na  www.spinaker.sk aj s podpisom interpretov.

paci

Zdroj: Paci Pac

Napíšte komentár