18. 04. 2024 Valér 13°C Prehánky

Týždeň vedy a techniky

22.10.2020 Autor: Annie, Foto: minedu.sk
Termín: 15.11.2020 a ďalšie Mesto:Online Zdroj:stránka organizátora
onli

Zdroj: minedu.sk

Zaujímajú vás najnovšie objavy, chcete lepšie porozumieť svetu, alebo ste len jednoducho zvedaví? Príďte si vychutnať vedu v tej najlepšej forme.

Vyberte si z desiatok prednášok, podcastov, súťaží, festivalov či dní otvorených dverí po celom Slovensku. Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu sa časť z nich odohrá v online priestore.

TVT na Slovensku je sviatkom vedy a poznatkov. Počas siedmich dní sa každý rok spojí množstvo vedcov, akademikov a popularizátorov vedy, aby verejnosti priblížili najnovšie objavy, podelili sa o výsledky svojej práce a umožnili ľuďom nazrieť do sveta experimenov a bádania. 

Počas TVT 2020 si pre všetkých záujemcov pripravili desiatky online, ale aj offline podujatí po celom území Slovenska. Centrum vedecko-technických informácií SR bude väčšinu svojich aktivít v rámci TVT 2020 realizovať online. Organizátori akcií v regiónoch ponúkajú rôzne spôsoby účasti, ktoré závisia podľa typu jednotlivých aktivít.

Všetky podujatia TVT 2020 sa striktne konajú v súlade s pandemickými opatreniami platnými na území SR. Zoznam všetkých pripravených podujatí nájdu záujemcovia na webovej stránke www.tyzdenvedy.sk. 

 

Napíšte komentár