24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Dokonalý záver leta s našimi augustovými vychytávkami

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81682422 10216063319032461 1400315572226359296 n


Manikúra 5v1

Lyra ako darcek

Zdroj: Orava

Leto dáva poriadne zabrať nielen pokožke a vlasom, ale aj nechtom. A keďže chcem byť stále pekne upravená, snažím sa o ne dobre starať. Občas to zaberá veľa času, a tak sa vždy poteším každému zlepšováku. Vďaka elektrickej manikúrovej a pedikérskej súprave 5 v 1 Orava Lyra si upravím nechty na rukách i nohách za pár minút ako profesionálka. Funguje na batérie a má až 5 rôznych násad s povrchmi najvyššej kvality na leštenie, obrusovanie, pilovanie a formovanie. Pri každej z nich si viem si nastaviť aj otáčky podľa potreby. V praktickom puzdierku je mojou spoločníčkou všade, kam idem.

button toto chcem


Ťuťuli- Muťuli roztomilé body

ziadna drama lama

Zdroj: tutuli-mutuli.sk

Počas leta sme v rodine privítali nového človiečika a hľadala som darček. Chcela som niečo praktické, ale zároveň personalizované ako takú malú pamiatku a hlavne niečo originálne a iné. Našťastie som objavila na nete milý Ťuťuli - Muťuli obchodík, ktorý ma úplne očaril. Body majú originálne spracovanie, nápady sú trefné a naozaj pobavia. Jemné pastelové farby a krásne kresby, to všetko ma očarilo. Hneď som vedela, že toto chcem! Okrem body som objednala aj míľnikové kartičky a na pamiatku špeciálnu tabuľku k narodeniu s osobnými údajmi bábätka. Darčeky mali u rodičov veľký úspech a už teraz viem, že toto nebol posledný nákup.

button toto chcem


Organická prírodná kozmetika Nuxe Bio

103091301 283872389322310 6867679362255788022 n 1

Zdroj: NUXE

Občas sa rada rozmaznávam a keďže pri deťoch mám málo času na návštevu profesionálnych salónov, som nadšená, ak natrafím na kvalitnú kozmetiku a môžem si malý wellness urobiť sama doma. Tento mesiac som na odporúčanie kamarátky vyskúšala organický rad prírodnej kozmetiky francúzskej značky NUXE BIO a som nadšená! Najviac som si zamilovala obnovujúci nočný olej s extraktom z ryžového oleja a tónovacie krémy s bielym čajom. Majú príjemnú textúru a mám po nich pleť ako bábätko. Celý rad je úžasne voňavý, naviac má vegánske zloženie a recyklovateľný obal. Kúpite v lekárni.

button toto chcem


babylove zeleninový príkrm s cestovinou a kuracím mäsom

20200831 183532

Zdroj: sdetmi.com

Z času na čas, hlavne keď sme na výlete, kupujem hotové príkrmy, kde mám záruku bio kvality. Tentoraz sme vyskúšali zeleninový príkrm s cestovinou a kuracím mäskom. Je vhodný pre deti od ukončeného 7.mesiaca, je bez soli a ďalších prísad. Malému nie každý príkrm sadne, ale na tomto si pochutil. Určite kúpime zas.

button toto chcem


Aplikácia na pozorovanie hviezd Star Tracker - Mobile Sky Map

IMG 20200826 WA0010

Zdroj: sdetmi.com

Leto je ideálny čas na pozorovanie hviezd. Veľakrát (keď nám to komáre dovolia) si s deťmi večer sadneme a pozorujeme nočnú oblohu. Náš problém však bol, že jediné súhvezdia, ktoré sme vedeli s istotou určiť boli Malá a Veľká medvedica (Malý a Veľký voz). Až kým manželovi nenapadlo pohľadať aplikáciu, ktorá nám poradí. A nielen názvy súhvezdí, dokáže toho oveľa viac! Stačí si spustiť aplikáciu a namieriť mobil na nočnú oblohu... To sa budete s deťmi čudovať, čo všetko tam uvidíte :) 

Prístupné zdarma v Google Play.


Utierky do práčky na zachytávanie farieb

IMG 20200828 145937192 HDR

Zdroj: sdetmi.com

Toto sa snáď stalo už každej mamičke... Periete a nechtiac sa vám do prádla primieša jedna malá ponožka, či šatka, ktorá je farebne odlišná a zafarbí vám všetko ostatné. Odkedy mi známa odporučila tieto utierky, či skôr papieriky na zachytávanie farieb, problém sa nezopakoval. Papieriky majú skutočne zázračnú moc a prádlo ostáva vždy pekné, bez zafarbenia. Zachytenú farbu môžete vidieť na farebnom papieriku po dopraní.

Dostupné v bežných drogériách a na e-shopoch.


Svetielka do detskej izby

IMG 20200828 132252258

Zdroj: sdetmi.com

Naša princezná už vyrástla z detských lampičiek a tak sme hľadali do izby niečo nové, čím si bude večer pri zaspávaní svietiť a zároveň niečo, čo dotvorí atmosféru dievčenskej izby. V obchode sme narazili na tieto viacfarebné svetielka, ktoré môžete zavesiť popod okno, či popri posteli a vaša dievčenská izba hneď získa nový nádych. Určite odporúčame!

Dostupné v domácich potrebách, či papiernictvách.


Knižný tip: Tri mačiatka tety Mily

IMG 20200828 132347525

Zdroj: sdetmi.com

Pred letom sme si dali s deťmi záväzok, že počas prázdnin prečítajú aspoň tri knihy. Každý si mohol v kníhkupectve vybrať nejakú novú knižku, ktorá im "frngne" do nosa. Naša osemročná dcérka si vybrala túto milú knižku o mačiatkach, ktorú prečítala na jeden dych... Okrem zaujímavého príbehu ju zaujali vskutku krásne ilustrácie, ktoré dotvárajú dej príbehu. Vhodné aj ako darček :)

Dostupné v kníhkupectvách po celom Slovensku.


 

Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár