26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Letné prázdniny v Aqualande Moravia

10.07.2020 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 31.08.2020 a ďalšie Mesto:Pasohlávky (CZ) Zdroj:stránka organizátora

Letná sezóna bude tento rok v Aqualande Moravia nabitá novinkami! Na návštevníkov čaká veľa nových dobrodružstiev a zážitkov. Priestor Aqualandu Moravia bude počas leta 2x väčší vďaka novému letnému areálu, ktorý otvoril svoje brány v stredu 8. 7. Súčasťou nového areálu je rodinný tobogán High Five, pokojná rieka Lazy River, detský vodný svet a ďalšie skvelé atrakcie a vychytávky. Naozaj sa je na čo tešiť!

20 07 01 Aq M177

Zdroj: aqualand-moravia.cz

Na zmenách a inováciách sa skutočne nešetrilo. Investície do všetkých noviniek sa vyšplhali na štvrť miliardy českých korún. Do veľkej rodiny tobogánov, šmýkačiek a bazénov pribudne mnoho noviniek. Po novom budete môcť do areálu vstúpiť aj z druhej strany aquaparku vďaka novému vchodu so šatňami.

Najväčším lákadlom tohto roka je nový rodinný tobogán High Five. High Five je unikátom v celej Európe, najbližšie nájdete tobogán podobného typu na Kanárskych ostrovoch. Na tobogáne sa zveziete päťkrát hore do kopca a zase z kopca dole. Jazdou a vzhľadom pripomína skôr horskú dráhu a je tak ideálnou voľbou pre milovníkov adrenalínu, ale aj pre rodiny s deťmi, ktoré majú chuť zažiť vzrušujúce leto. Užite si jedinečnú jazdu dlhú 242 metrov. Tobogán je navyše „inteligentný“! Pred jazdou vždy zváži posádku, aby následne zvolil správne množstvo a tlak vody na jazdu do kopca. Ide o technologickú vychytávku, ktorá umožňuje nielen jedinečnú jazdu do kopca, ale aj šetrí vodu. 

20 07 01 Aq M138

Zdroj: aqualand-moravia.cz

V novom areáli toho však bude oveľa viac. Môžete sa tešiť napríklad na detský vodný svet so šmýkačkami a ďalšími atrakciami alebo na pokojnú rieku Lazy River. Na rieke Lazy River si užijete jazdu na rafte s jedinečným výhľadom na Pálavu a prejdete takmer celý nový areál. Okrem množstva zábavy si počas jazdy môžete vychutnať drink na vodnom bare, bez toho aby ste museli vychádzať z vody. Len trochu pribrzdíte a s osviežujúcim drinkom v ruke môžete pokračovať ďalej. Zábavu pre našich najmenších chystáme aj v detskom vodnom svete so skvelým splash parkom plným vodných dýz, chrličov a množstvom ďalších vodných prvkov. Počas leta bude detský vodný svet v znamení animačného programu. Naši animátori pilne pripravujú program pre malé i väčšie deti. Môžete sa tešiť napríklad na preteky motorových lodiek, do ktorých sa určite radi zapoja deti, ale aj nejeden dospelý.

K letu v Aqualande Moravia samozrejme patria aj súčasné bazény a atrakcie, ako sú unikáty v strednej Európe Abyss a Boomerango, tobogány, na ktorých je letná zábava o level vyššie. K letnému areálu patria aj jedinečné stánky s občerstvením, bazén plný radovánok Fun&Swim, vlnobitie alebo opaľovanie s drinkom v ruke. Aqualand Moravia sa stane aj pre vás ideálnym miestom na letnú dovolenku, tak neváhajte a vyrazte!

Viac informácií o Aqualande Moravia >>

 

Napíšte komentár