26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Detské cyklosedačky Urban Iki od Origos

Autor: Petula , Foto: sbikes.sk, PR správa
Adresa: Telefón:+421 918 783 362 E-mail:obchod@origos.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

origos

Zdroj: Origos

Detské cyklosedačky Urban Iki od Origos

Detské cyklosedačky Urban Iki boli vytvorené holandskými dizajnérmi tak, aby každý mohol mať časť Iki vo svojom živote. Iki je odvodené z japonského slova Ikigai. V preklade Ikigai znamená spôsob myslenia, ktoré môže zmeniť život.

Holandský dizajn poukazuje na mentalitu. Je nekonvenčný, kreatívny, odvážny, ale to najdôležitejšie, funkčný a inšpirovaný ľuďmi.

Urban Iki spája východ so západom. Holandský dizajn sa zlučuje s japonskou technológiou. Na uliciach každého japonského moderného mesta môžete vidieť matky a otcov bicyklujúcich so svojimi deťmi v cyklosedačkách.

Dokonalý dizajn, vysoká kvalita, prístupná cena. To je presne ako pocit získať výhru! Cyklosedačky Urban Iki sú dostupné už od 55 € za najvyššiu kvalitu, ktoré získali niekoľko ocenení ako German design award winner 2019, Reddot award winner 2019, Gold award 2019, German innovation award winner 2019.

Pri cyklosedačkách je prvoradá bezpečnosť a kvalita. Urban Iki cyklosedačky majú certifikát, ktorý testoval nezávislý nemecký inštitút TÜV Rheinland. Cyklosedačka Urban Iki sa vyznačuje pevnou nelámavou konštrukciou a 5 bodovým bezpečnostným systémom.

front seat I2

Zdroj: Origos

Sami si môžete nakombinovať dizajnové cyklosedačky. Vy viete najlepšie, čo máte radi! Máte na výber z rôznych pastelových odtieňov a kombinácií. Taktiež aj doplnky vám budú dokonale ladiť.

Cyklosedačky sú navrhnuté tak, aby ste si ich užili spolu s vašimi ratolesťami. Inštalačný proces na váš bicykel by mal byť čo najjednoduchší. S Urban Iki to netrvá dlhšie ako 5 minút práce. Cyklosedačku dáte dole za pár sekúnd, ak pôjdete von bez vašich najmenších. S extra adaptérom, ktorý si môžete kúpiť ako doplnok, ju veľmi jednoducho vymeníte medzi bicyklami.

Viac o jednotlivých produktoch Urban Iki sa dozviete na webe Origos: https://bit.ly/3eCEOeG

urban iki prilba+sedacka

Zdroj: Origos

Napíšte komentár