19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Hrdinské ukončenie školského roka s POP akadémiou

23.06.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 27.06.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
received 2346367705657540

Zdroj: FB POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj

V každej princeznej či malom rytierovi sa skrýva #SuperHrdina, ktorý svojou Odvahou prekonával rôzne úskalia počas tohto školského roka.
27.júna poslednú sobotu v školskom roku sa stretnú všetky rytierské princezné, malí rytieri a ich rodičia, ktorým #DakujemeZeVychovavateHrdinov v areály Železnej studničky - Partizánska lúka.
Príde aj kráľovná a kráľ rytierských princezien a malých rytierov so svojím najväčším modrým #PlysoveSrdce na svete, prinesú #TruhlicaPlnaPokladov, s požičovňou princezničkovských šatočiek, #ModrePlysoveVily, ktoré budú šíriť #Dobro, budú aj #DielnickyPreDeticky, priletia aj super hrdinovia, budeme mať aj maxi olympiádu v #CloveceNehnevajSa, z programu zatiaľ prezradíme takú lahôdku akou je bubnová show od Maribondo Superdeti Alan Murin a hrdinov čakajú posledné hrdinské činy tohto školského roka a to na stanovištiach, ktoré budú pre vás veľkým prekvapením tvorené vďaka HOBA Bratislava Juniors, Špeciálne olympiády Slovensko / Special Olympics Slovakia a aj dobrovoľný hasiči z Nového mesta BA sa pridali. A našim vzácnym hosťom bude Zdeno Cíger Hokejová akadémia Zdena Cígera. Akcia je vhodná pre deti od 0 rokov do viac menej nekonečna.
Začíname o 15:00 a končíme o 20:00.
Počas akcie #HrdinskeUkoncenieSkolskehoRoka podporíte oficiálnu peňažnú zbierku schválenú Ministerstvom vnútra, pre vyčistenie a distribúciu plyšákov z najväčšej zbierky #PlysakyPreZazracneDeti a tvorbu programov, ktoré sú vhodne prispôsobené aj pre deti so špeciálnymi potrebami.
#DakujemE aj S DEŤMI com a Mestské lesy v Bratislave.
Tešíme sa na vás #NaModro #SoStastimVsrdci.
#ZazracneDeti #DetiPotrebujuDeti aj #AspergerDeti #ADHD #DysDeti jednoducho aj #ZazracnaBea sa teší na všetky #Deti.
#POPakademia #POP #PokoraOdvahaPokoj #KorunaPrePOP a znovu raz nám bude #CaroKrasne

Napíšte komentár