16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Daruj, vymeň - Hviezdoslavovský Swap

22.06.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 27.06.2020 Mesto:Hviezdoslavov Zdroj:stránka organizátora
swap

Zdroj: FB Jana Pucikova

Pozývame vás na komunitnú akciu, kde nebudete potrebovať ani peňaženku ani platobnú kartu. Doneste veci čo nepoužívate a vezmete si, čo sa vám páči.
Dátum: sobota 27.6 2020 10.00 - 13.00 hod. 

Ako to funguje:
- prídete na bývalé futbalové ihrisko na Športovej ulici v Hviezdoslavove
- donesiete veci, ktoré už nepotrebujete a chceli by ste ich darovať a rozložíte ich na stoly a do krabíc, ktoré budú označené podľa kategórií.
- a odnesiete si veci, ktoré doniesli iní a vám sa zíjdu.odnesiete si veci, ktoré doniesli iní a vám sa zídu.

Doniesť a darovať môzete napríklad oblečenie, topánky, detské veci, hračky, knižky, časopisy, kozmetiku a drogériu, trvanlivé potraviny, veci do kuchyne, domácnosti, do záhrady a dielne (hadice, klince, farby a laky, hnojivá, rozpúšťadlá, postreky), rastlinky, semienka a sadeničky. Doniesť môžete aj veci určené do zberu - zbierať budeme staré baterky, žiarovky, lieky (tie odnesieme do elektropredajne, resp. do lekárne) a nepotrebné potraviny, aj po záruke, pre hospodárske zvieratá. Potraviny môžu byť po záruke, avšak prosím nie plesnivé, hnilé apod.

Veci prosím prineste čím skôr, maximálne do 12.00 hod, aby si stihli nájsť nového majiteľa. Môžete aj skôr, od 8.00 hod. budeme pripravovať areál, alebo v dni pred akciou po dohode s Jana Pucikova
Veci musia byť čisté, funkčné a v stave, že by ste sa za ne nehanbili, ani keby ste ich darovali najlepšiemu priateľovi/priateľke. Prosím nenoste nám pokazené elektrospotrebiče, hrdzavé kusy i znečistené a roztrhané šatstvo - také veci nám ostávajú, nik si ich nechce vziať.
Veci, ktoré si nájdete na swape, majú slúžiť iba pre vašu osobnú spotrebu. Priekupníci, šmelinári a ľudia, ktorí nezmyselne zhromažďujú veci, hoci ich vlastne nepotrebujú u nás nie sú vítaní!

- Jediné obmedzenie je maximálna veľkosť darovanej veci: nesmie presiahnuť rozmery (približne) kočíka, bicykla alebo kosačky na trávu.
- Väčšie veci môžete nafotiť a uverejniť vo FB skupine Darujem za úsmev - komunita Hviezdoslavov, Kvetoslavov, Miloslavov

V prípade akýchkoľvek otázok píšte do skupiny Darujem za úsmev - komunita Hviezdoslavov, Kvetoslavov, Miloslavov alebo organizátorom podujatia.
Radi budeme aj akýmkoľvek pripomienkam, kritike, ideám, tipom, návrhom na zlepšenie, alebo ak by ste nám chceli pomôcť ako organizátori.

Tešíme sa na Vás 27.júna 10:00-13:00 na bývalom futbalovom ihrisku na Športovej ulici v Hviezdoslavove!

Napíšte komentár