23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Májové vychytávky redakcie sdetmi.com

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81949408 10216063319632476 7274779979211079680 n


Detská kniha Kde sa skrýva šťastie

Stastie B

Zdroj: sdetmi.com

Syn je milovník vtáčikov. Na meniny som ho obdarovala knihou Kde sa skrýva šťastie. Krásny veľký formát a ilustrácie ma zaujali na prvý pohľad. Knihu si nevieme vynachváliť. Pomocou príbehov o zaujímavých vtáčikoch a ich vlastnostiach sa dostávame bližšie k podstate drobností, ktoré nás robia v živote šťastnými. Milujeme knihy s interakciou, ktoré môžeme čítať spoločne a táto je presne taká, aj s otázkami za každým príbehom. Odporúčame všetkým náročným rodičom a ich deťom :)


button toto chcem


HD Kamera Babeyes

IMG 8546

Zdroj: mamigo.sk

Ako čerství rodičia nášho bábätka sme od krstných rodičov dostali do daru skvelú vychytávku - kameru Babeyes. Vyzerá ako dekorácia, ale v očku macka je zabudovaná HD kamera, ktorá zaznamenáva všetko, čo sa okolo bábätka deje. Vďaka tomu pre nás vytvára krásne a unikátne spomienky, ako sme sa dieťatku prihovárali, ako sme vyzerali a čo sme mu hovorili. Babeyes sa nalepí jemnou samolepkou na oblečenie dieťatka alebo držiakom napríklad na postieľku a ovládanie je úplné jednoduché - obraz a zvuk nahráva automaticky, keď zaznamená pohyb

button toto chcem


Koláčiky šťastia - darček pre učiteľov

kolaciky

Zdroj: kolacikystastia.sk

Koláčiky šťastia sme poznali z filmov a veľmi nás potešilo, keď sme ich objavili aj na Slovensku. Výnimočné sú práve tým, že v každom koláčiku je ukrytý malý lístoček s krátkym citátom. Koláčik jednoducho rozlomíte a lístok vyberiete. Niektoré citáty sú vtipné a urobia Vám krajší deň, iné obsahujú hlbšie posolstvo určené práve Vám. Koláčik je navyše veľmi, veľmi chutný. V ponuke je aj darčekové balenie a práve to rozhodlo, že tento rok budeme originálni a urobíme nimi radosť našej pani učiteľke!

button toto chcem


Napeňovač mlieka Orava

Orava MF401 ilustracka

Zdroj: Orava

S poriadnou penou, prosím! Presne tak milujem kapučíno, café latte, macchiato aj ľadové frapé. Najdokonalejšie si svoju kávu vychutnám vďaka elektrickému ohrievaču a speňovaču mlieka Orava MF-401. Mlieko ohreje na dokonalých 65°C a napení ako v tej najlepšej kaviarni. Má nepriľnavý povrch, takže sa v ňom mlieko nepripáli, a ľahučko sa čistí. Vďaka priehľadnému krytu je príprava mliečnej peny zážitkom aj pre deti. So zatajeným dychom sledujú, ako pena rastie a rastie, a tešia sa na svoje ranné i večerné napenené kakao.

button toto chcem


Veselý desiatový box zn. babylove 

20200527 120601

Zdroj: sdetmi.com

button toto chcem


Maľovanie podľa čísel z vlastnej fotografie

holka s ditetem v1

Zdroj: vymalujsisam.sk

Sme kreatívna rodinka a radi s deťmi kreslíme. Naše obrázky, však mali od profi diel veľmi ďaleko:). To však iba dovtedy, kým sme neobjavili novinku - maľovanie podľa čísel. Teraz už naše obrazy vyzerajú ako skutočné umelecké diela! Čo nás však úplne ohúrilo a museli sme to vyskúšať je maľovanie podľa vlastnej fotografie! Poslali sme svoju fotografiu a za pár dní došiel balík s maliarskym plátnom, predlohou, štetcami, akrylovými farbami, rámom a inštrukciami. A už vieme, aký darček najbližšie pripravíme starým rodičom :). Pri nákupe môžete využiť zľavový kód: "Sdetmi" a Vaša zľava bude vo výške až 4,-€!
button toto chcem


Mobilná aplikácia BirdNET

inCollage 20200525 224655269

Zdroj: BirdNET/sdetmi.com

V lese, či na lúke trávime v poslednej dobe veľa času, separé od ľudí, viac spolu. Už viackrát sme počuli rôzne spevavce, či zaujímavé "čviríkanie", ktoré sme žiaľ ako amatéri nemali šancu identifikovať. Kamaráti nám poradili osvedčenú aplikáciu "BirdNET", ktorá má viaceré skvelé funkcionality. Na jednej strane identifikuje vtáčika na základe krátkej nahrávky jeho spevu, zároveň však uchováva aj históriu vašich hľadaní s mapkou a popisom - úžasné! Mobil máme vždy so sebou a zas sme o niečo múdrejší :)

Dostupné v Google Play zdarma.


Rýchly tip na zatváranie krabíc

Zaujímavý tip ako si poradiť so zatváraním napríklad cereálnych krabíc. Roky sme ich mali po-otvorené v skrinke a zrazu takýto jednoduchý zlepšovák :)


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár