19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Zápisky matky roka alebo ako obyčajná matka prežíva obdobie karantény počas koronavírusu - 3. časť

Autor: Zuzka
zapisky

Zdroj: sdetmi.com

Veľkú noc sme prežili v zdraví.
Syn mi poslal z vedľajšej izby SMS, ktorá znela:
Šiby ryby mastné ryby, šplech, šplech
IBAN: SK68 0720 0002 8919 8742 6353

Niekoľko týždňov som tvrdila deťom, že MCDonalds + všetky pizzerie sú zatvorené, veď predsa karanténa nie. No a v jeden deň nabehne manžel po práci domov s plnou "náručou Mcdonaldu", že vôbec nemal čas sa v robote najesť, či deti náááhodou nemajú chuť...

Zistila som, že čokoľvek, čo má prívlastok antibakteriálny alebo podporujúci imunitu je manžel naklonený skôr kúpiť :)
Začalo to sviečkami, ktoré milujem, ale manžel pre ne nemal nikdy pochopenie, až do chvíle, keď som začala tvrdiť, že tentoraz sa predsa jedná o antibakteriálne sviečky! To ste mali vidieť, aká romantika to u nás bola. Sviečky horeli všade :). Potom som to skúsila pri väčšom nákupe kozmetiky. Premýšľam, ako antibakteriálne poňať novú kabelku. 

Mali sme online hodinu a učiteľka vyzerala výborne, usmiata a oddýchnutá... Viem si predstaviť jej radosť, keď nemá tých pubertiakov v triede.

Moje psychické rozpoloženie je navonok asi veľmi viditeľné, pretože umývam okná, syn stojí vonku a kričí "Mami ty umývaš okná, či? " 
(No nie, idem z neho vyskočiť!)

Každý v mojom okolí cvičí, skúsila som to teda aj ja. Vraj mi to pridá pár rokov života. Je to naozaj pravda!  Dnes po 30-tich drepoch sa cítim na 85.

Strihali sme sa doma a takto to vyzerá, keď ti ujde ruka a chceš to uhrať na blesk :)

blesk

Zdroj: S detmi.com

Ďalšie časti zápiskov nájdete TU >>

Napíšte komentár