19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Mountain Resort Ždiar

Autor: Zuzka
Adresa:Ždiar Telefón:+421) 917 864 096 E-mail:marketing@mrz.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Či už hľadáte pokoj a relax alebo aktívnu dovolenku, to všetko nájdete v Mountain Resort, ktorý ponúka ubytovanie v rázovitej podtatranskej obci Ždiar v krásnej prírodnej scenérii Belianskych Tatier, ktoré Vám nedovolia zabudnúť na prežité chvíle v tejto panenskej prírode. 

Areál disponuje vlastnou reštauráciou, ktorej služby môžu využívať všetci hostia ubytovaní v ktoromkoľvek objekte Mountain Resortu. Nechýba detské ihrisko ani mini welnes.  Mountain Resort ponúka rôzne formy ubytovania, vhodné pre rodiny s deťmi, ale aj romantické pobyty pre dvojice. Určite si každý, aj ten najnáročnejší návštevník nájde to svoje.

Penzión Winter & Summer resort

penzion 2

Zdroj: mrz.sk

Penzión Winter & Summer Resort je ideálne miesto pre rodiny s deťmi a je jednoznačne baby friendly.  Detský kútik v reštaurácii je samozrejmosť. Pre príjemný oddych slúži v penzióne aj priestranná letná terasa s možnosťou vonkajšieho posedenia a v jeho areáli nechýba ani detské ihrisko s preliezkami, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom s hračkami a trampolínou, či basketbalovým košom. Nechýba ani mini welnes. Absolútne pohodlie a štýlový dizajn – to je presne to, čo od ubytovania v luxusnom penzióne očakávate.

Chalets Mountain resort

mountain chalet

Zdroj: mrz.sk

Ak sa chcete ponoriť do ticha prírody a túžite po dokonalom relaxe a oddychu s úžasným výhľadom na štíty Belianských Tatier, využite dokonalé služby Chalet Mountain resort. V zime môžete priamo z chát vykročiť v lyžiarkach k zjazdovkám (Skicentrum Strachan a Skicentrum Strednica), ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti. Chaty sú vhodné pre 4 dospelé osoby a 4 deti, sú luxusne a komplet zariadené. Pre tých, ktorí si chcú počas svojej dovolenky vychutnať skvelé jedlo bez varenia, si môžu doobjednať polpenziu. 

 Mountain resort Apartments

apartmany

Zdroj: mrz.sk

Apartmánový dom Mountain resort je nový komplex apartmánov situovaný v tichom prostredí obce Ždiar, ďaleko od hlučnej komunikácie. V celom areáli sa nachádza mnoho zelene, ktorá vytvára dokonalé miesto pre relaxáciu a oddych.  Ubytovanie v apartmánových domoch  zabezpečuje  vhodné privátne ubytovanie s možnosťou výberu sprievodných ubytovacích služieb ako recepcia, stravovanie, upratovanie izieb.

 Mountain resort River

penzion River

Zdroj: mrz.sk

Štýlovo a luxusne zariadený Boutique penzión Mountain resort River sa nachádza v tichom prostredí na okraji obce Ždiar v blízkosti potoka s exkluzívnym výhľadom na Belianske Tatry. V novozrekonštruovanej budove z minulého storočia sa spája tradičná architektúra s moderným a elegantným interiérom s ponukou ubytovania v štyroch štýlových izbách. Od penziónu majú lyžiari k údolným staniciam lanovky iba pár metrov. Počas leta oceníte ideálnu polohu penziónu v tesnej blízkosti turistických atrakcií.

 Winter & Summer Chalets

chaty winter

Zdroj: mrzák

Chaty Winter & Summer sú osadené do  krásnej prírodnej scenérii Belianskych Tatier, ktoré Vám nedovolia zabudnúť na prežité chvíle v tejto panenskej prírode. Dovolenka na chate je o pozitívnej energii a nezabudnuteľných zážitkoch. Chaty sú plne vybavené a ponúkajú pre svojich návštevníkov komfort a pohodlie. 

Belianske Tatry sú najkrajšou a najbohatšou časťou Vysokých Tatier a preto sa nazývajú aj „perlou“ Tatier. Sú očarujúce v každom ročnom období. V Ždiari nájdete vyžitie pre rodiny s deťmi v lete aj v zime. Okolie Ždiaru ponúka bezhraničné možnosti pre zážitky spojené s kultúrou, históriou, športom, dobrodružstvom či relaxom. 

  • Lyžovanie
  • Turistika
  • Relax pri vode
  • Prírodné a kultúrne pamiatky
  • Múzeá
  • Aktivity a zážitky pre celú rodinu

Mapa: N 49° 16′ 35″ E 20° 13′ 56″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár