28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Filmový festival Ekotopfilm - Envirofilm

18.02.2020 Autor: Danka, Foto: kcmodra.sk
Termín: 27.02.2020 Mesto:Modra Zdroj:stránka organizátora
eko

Zdroj: kcmodra.sk

Filmový festival EKOTOPFILM – ENVIROFILM prináša do Modry výber oceňovaných dokumentárnych filmov z celého sveta. Cieľom je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a vytvárať priestor k otvorenej diskusii o otázkach trvalo udržateľného rozvoja, a to prostredníctvom filmových premietaní a sprievodných diskusií. Festival štartuje už ráno!

Doobedie patrí deťom z vopred prihlásených základných a stredných škôl. V rámci nášho Junior festivalu sa zameriavame na environmentálnu výchovu žiakov, kde prostredníctvom krátkych filmov a interaktívnych sprievodných aktivít učíme deti k zodpovednosti voči nášmu prostrediu.

Podvečer patrí kinosála verejnosti. Pohodlne sa usaďte a nenechajte si ujsť jedinečné zábery vlčej svorky v nehostinnej tundre, naučte sa predchádzať vzniku odpadov, vyriešte dilemu udržateľného stravovania, predstavte si život bez hmyzu alebo sa inšpirujte príbehom odhodlanej aktivistky, novodobej Johanky z Arku. Okrem jedinečných dokumentárnych filmov z celého sveta vám prinášame aj sprievodný program "mimo plátna", kde diskutujeme s našimi hosťami na aktuálne témy.


U nás máte VSTUP VOĽNÝ!
Vezmite rodinu, partnerov, kamarátov a príďte nás pozrieť. 

Dátum: 27.2.2020
Miesto: Kino Mier Modra

Napíšte komentár