25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Januárové vychytávky redaktoriek sdetmi.com

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov

milniky

81536108 10216063318432446 506991052154994688 nV januári sme pre vás objavili ďalšie skvelé novinky. Uvarte si horúci čaj, vyložte nohy a začítajte sa do našich januárových vychytávok. Ktorú vyskúšate? :)


Sonická zubná kefka Orava

781

Zdroj: orava.eu

Dlho som sa odhodlávala ku kúpe sonickej zubnej kefky a konečne som sa na to dala aj ja. :) Rozhodla som sa pre sonickú zubnú kefku Orava Stomafresh a musím povedať, že ma príjemne prekvapila. Pri umývaní nerotuje, ale vibruje (rýchlosťou až 31 000 sterov/min) a odstráni tak až 7-krát viac povlaku ako bežná manuálna zubná kefka. Je šetrná k ďasnám, môžem si vybrať z 5 režimov čistenia (čistenie, jemné čistenie, masírovanie, leštenie a bielenie) a má praktický časovač vypnutia, vďaka ktorému presne viem, kedy sú moje zuby dokonale vyčistené.

button toto chcem



Míľnikové kartičky pre bábätka 

milniky

Zdroj: carovnastena.sk

Tieto míľmikové kartičky sme dostali do daru a na prvý pohľad nás očarili. Kresby sú rozkošné, originálne, proste nádhera! Využili sme úplne všetky. Odfototíme dcérku s kartičkou a na tento vzácny moment už nezabudneme. Kartičky su zabalené v roztomilej darčekovej krabičke , spolu ich je 34 kusov a sprevádzajú dieťatko celým jeho prvým rokom života. Oceňujeme, že su univerzálne aj pre chlapca aj pre dievčatko. Škoda, že sme nemali aj tie tehotenské, ale nevadí , pri druhom dieťati si určite zadovážime aj tie :)

button toto chcem



Žuvačky Mentos Pure Fresh

Mentos zuvacky sneh zima

Zdroj: Mentos

Ak sa potrebujem osviežiť alebo mám chuť na niečo dobré, žuvačky Mentos Pure Fresh sú pre mňa vždy tou najobľúbenejšou voľbou. Sú bez cukru, obsahujú výťažok zo zeleného čaju, majú lahodnú tekutú náplň a môžem si vybrať z viacerých úžasných ovocných či mentolových príchutí, vo väčšom i menšom balení. Kdekoľvek som, jeden balíček so sebou mám stále - vo vrecku, v kabelke či v aute. :)

button toto chcem



Bio detský ovocný čaj zn. babylove

ovocny caj mojadm

Zdroj: sdetmi.com

Hneď po Vianociach celá rodina bojovala so soplíkom. Zaradili sme preto pravidelné čajíčkovanie na niekoľko spôsobov. Malej v dm drogerie markt pravidelne kupujem tento bio ovocný čajík, ktorý jej chutí teplý aj studený. Pre staršieho syna sme z neho robili aj detský punč, ktorý mu zachutil na vianočných trhoch. Čajík je vhodný pre deti od 5 mesiacov.

 

button toto chcem



Edukačná aktivita - Slnečná sústava

82875875 218303215835364 3925275537865441280 n

Zdroj: sdetmi.com

Ak dávate presnosť s deťmi filozofii "učenie hrou", tak potom vás iste poteší náš vychytávkový tip na túto aktivitku. Ide o hru vytvorenú na základe inšpirácie vďaka Montessori pedagogike. Objednali sme si od šikovnej pani vesmírnu sústavu, na ktorú deti veselo prilepujú (vďaka suchému zipsu) planéty. Zoraďovanie planét na čas, keď už poradie ovládajú je ďalšou výzvou pre veľkáčov. Baví to aj 4-ročnú dcérku mojej kamošky a tiež školopovinné deti. A aj super to vyzerá (čierny filc) s obežnými dráhami :) Súčasťou je aj kartička so správnymi odpoveďami :)

Dostupné na internete.



Zázrak menom Aloe Vera

IMG 20200122 210525338

Zdroj: sdetmi.com

Rastlinku s názvom Aloe Vera som prednedávnom vnímala iba z rôznych reklám na krémy, či šampóny. Po doporučení od mojej známej, ktorá Aloe doma pestuje a rozdáva ako skvelý liek svojmu okoliu, začala som Aloe pestovať aj ja. Je to nenáročná kvetina, ktorá má však zázračné účinky. Má protizápalové, antibakteriálne a antivírusové účinky, pomáha pri kožných ochoreniach, exémoch, či na hojenie odrenín a drobných  rán - čo hlavne pri deťoch využívam skoro denne :) Ak ju ešte doma nemáte, určite sa po nej ohliadnite.

Dostupné v kvetinárstvach, či na internete.


Kniha Kvapky na kameni

kvapky na kameni edit2jpeg Fotor

Zdroj: Vydavateľstvo Albatros

Len nedávno sa mi úplnou náhodou dostala do rúk kniha Kvapky na kameni, ktorá obsahuje príbehy 50 inšpiratívnych žien, ktoré žili, pôsobili, či pochádzali z územia Česko - Slovenska. Okrem krásnej grafiky, ktorá ma na prvý pohľad upútala, oceňujem dvojité využitie - jednak sú to príbehy písané pre deti, čiže sa aj ony naučia niečo nové, zaujímavé, zároveň ma príbehy žien motivovali aj osobne. Myslím, že v knihe si nájde každý niečo pre seba....

Dostupné v kníhkupectvách alebo na internete.

 

Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár