28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Program na mesiac január v Budatku

11.01.2020 Autor: Externý prispievateľ, Foto: budatko.sk
Miesto:Holíčska 30 Termín: 31.01.2020 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
Program mesiaca 2020 01

Zdroj: budatko.sk

V MC Budatko ukončíme sviatočné prázdniny, ktoré sme tento týždeň venovali príprave priestorov na otvorenie - opravy, úpravy, čistenie, dezinfekcia, triedenie a príprava programu nás zamestnávali naplno. Každý jeden deň.
Plánujeme bohatý program pre každého návštevníka, plánujeme novinky, plánujeme Vám pomôcť sa baviť, hrať, vzdelávať a stráviť spolu s milovanými viac času. Pridajte sa, bude to stáť za to.

Ako ste už mohli postrehnúť minulý rok, postupne do programu vsúvame viac a viac akcií zameraných na zodpovednejší život. Budeme v tom pokračovať projektom, ktorý nesie meno Eko rodina. Jeho cieľom je najmä posilniť povedomie o veľmi aktuálnych otázkach ekológie, udržateľnosti a less waste životného štýlu. Každý mesiac sa budú konať akcie určené pre deti i dospelých. V januári sa v rámci projektu konajú:

  • 13.1.-17.1. Do Budatka pešo alebo MHD – Znížme spolu uhlíkovú stopu! Nechajte auto doma a príďte k nám pešo alebo MHD. Ak tak urobíte, získate od nás návštevu herničky pre celú rodinu zdarma.
  • 13.1.-17.1. Zber použitých zubných kefiek na recykláciu - Každý kto sa pridá bude zaradený do žrebovania o zubnú kefku Curaprox, ktorú na výmenu dostaneme. Zubné kefky sa použijú na výrobu triediacich košov pre školy a tak podporujeme už deti k zodpovednejšiemu prístupu k životnému prostrediu.
  • 16.1. o 16:45 O neporiadnom šmudlovi a šikovných zvieratkách – workshop pre deti v spolupráci s inštitútom aplikovanej ekológie Daphne.
  • 23.1. o 17:00 Látkové plienky – prezentácia a diskusia, ktorej súčasťou bude i súťaž o plienky a každá návštevníčka automaticky získa zľavu na nákup.

 
Prihlasovanie cez Semafor.
 

Napíšte komentár