27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Vianočné prekvapenia pre deti

Autor: Claudinka, Foto: incheba.sk
hracky 2

Zdroj: Incheba

Vianočné prekvapenia pre deti? S týmito tipmi ich zvládnete raz-dva!
S napätím očakávajú príchod Vianoc, tešia sa na Ježiška a majú najúprimnejšiu radosť z kúzelnej atmosféry, stromčeka a rozprávok. Najkrajšie sviatky roka najviac fascinujú práve deti, ktoré sa zrejme najúprimnejšie zo všetkých tešia z darčekov, ktoré objavia pod stromčekom. Čím ich na Vianoce obdariť? Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré nájdete na Dňoch Vianoc v Inchebe.

Krásne handmade hračky
Milé, originálne, a najmä – vyrobené s láskou. S takýmito hračkami je radosť sa hrať. Háčkované, štrikované, či ručne ušité nielen vyzerajú ako dizajnový kúsok, ale zároveň v sebe ukrývajú príbeh ich tvorcu.

hracky

Zdroj: Incheba

Milé súpravičky na oblečenie
Praktický aj krásny darček v jednom. V milých súpravách teplákov a mikiny, alebo v mäkkučkom pyžamku, sú deti extra „chutné“. Dôležité však je, aby sa v oblečení dobre cítili, a to je v prípade ručne šitých kúskov z príjemných materiálov zabezpečené.

supravicky

Zdroj: Incheba

 

Odolné dáždniky
Dážď vie niekedy poriadne potrápiť našu trpezlivosť. Mnohé deti sú však rady samostatné, tak prečo im nezabezpečiť vlastný milý dáždnik s obľúbenými postavičkami alebo rozprávkovými motívmi? Navyše, vďaka pevnej konštrukcii odolnej voči vetru sú aj veľmi praktické.

dazdniky

Zdroj: Incheba

Krásne kolotoče
Priznajte sa – aj vás fascinujú nádherné rozprávkové kolotoče s maličkými postavičkami, ktoré sa hýbu? A čo potom deti! Okrem toho, že naše ratolesti ich milujú, budú aj skvelým doplnkom do detskej izby. 

kolotoce

Zdroj: Incheba

Inšpirovali ste sa? Všetky tieto darčeky, ale aj tisícky ďalších tipov na originálne prekvapenia, nájdete na Dňoch Vianoc v Inchebe, ktoré sú v plnom prúde a potrvajú až do 22. decembra. Viac ako 300 predajcov zo Slovenska i zahraničia prináša nádielku klasických i originálnych darčekov, medzi ktorými nechýbajú oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetika, knihy, šperky, bižutéria, sklo, keramika, kvalitné kožené tašky a kožušiny spolu s tradičnými remeselnými výrobkami – čipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami. Navyše, každý víkend sa môžete tešiť na šikovných tvorcov a dizajnérov, ktorí na Dni Vianoc v Inchebe prinášajú nádherné ručne robené veci a vecičky. Popri tom si môžete pochutiť na výborných špecialitách, napísať Ježiškovi, hrať o skvelé ceny a nasať kúzelnú atmosféru Vianoc.

Napíšte komentár