27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Dni Vianoc 2019 v Inchebe

01.12.2019 Autor: Claudinka, Foto: incheba.sk
Termín: 22.12.2019 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
Pixabay

Zdroj: Pixabay

HRAtislava, Mikuláš aj písanie Ježiškovi. Dni Vianoc v Inchebe potešia aj deti.
S napätím očakávajú príchod Vianoc, tešia sa na Ježiška a majú najúprimnejšiu radosť z kúzelnej atmosféry, stromčeka a rozprávok. Najkrajšie sviatky roka najviac fascinujú práve deti, a preto by sme s nimi mali počas predvianočného obdobia absolvovať aktivity, vďaka ktorým si prípravu na sviatky dokonale užijú.

Na Dňoch Vianoc v Inchebe je pre deti pripravený kúzelný program. Hneď 6. decembra tu môžete stretnúť svätého Mikuláša s anjelom, ktorí si pre detičky nachystali chutný darček.

Hratislava2 2

Zdroj: Incheba

Fantastická HRAtislava
Počas víkendu 7. a 8. decembra všetkých pozývame do HRAtislavy. Najväčší festival spoločenských hier na Slovensku privíta všetkých zábavychtivých hráčov od 0 do 100 rokov. Hlavná hryžnica (knižnica hier) bude obsahovať vyše 1 000 hier, z nej si môžete požičať hry na hranie do hernej zóny. Pripravená je aj hryzbička – priestor s hrami pre najmenšie deti, či desiatky metrov dlhý pás hlavolamov, ktorý potrápi hlavy malých i veľkých. Tradíciou sa stala aj „slovenská ulička“, v rámci ktorej môžete spoznať hry slovenských autorov, tvorivý kút Daniela Heviera a súťaže o hry, do ktorých sa zapojíte – ako inak – hraním sa.

HRAtislava

Zdroj: Incheba

Detská vianočná pošta
Písanie Ježiškovi je tradičnou súčasťou predvianočných príprav. Svoje odkazy a želenia mu deti (i dospelí) budú môcť poslať v rámci detskej vianočnej pošty a zapojiť sa tak do súťaže o stavebnice Lego, spoločenské hry, detské knižky a plyšové hračky.

Popritom si môžete aj nakúpiť vianočné darčeky pre celú rodinu od 300 predajcov, ktorí na Dni Vianoc v Inchebe prinášajú tisícky originálnych a milých tipov na vianočné prekvapenia, pochutiť si na tradičných vianočných špecialitách a vychutnať si prípravy na najkrajšie sviatky roka v pohode a bez stresu.

Dni Vianoc v Inchebe trvajú od 4. až do 22. decembra. Skvelá správa – prvé tri dni (4. – 6. decembra) si môžete užiť bezplatne!

DV3Zdroj: Incheba

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • zuzana 10.12.2019, 16:36

    Milujem to tam lebo Incheba vie vyčarovať atmosféru ako v rozprávke, vždy som z nich očarená.

  • Lenka 09.12.2019, 21:49

    Kazdy rok som tam, kazdy rok je tam to iste a stale mam pocit, ze uz tam nemam po co chodit, ale je to u mna uz taka tradicia, na nakup poslednych drobnosti dobre

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár