27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Jazerské Vianoce

29.11.2019 Autor: Zuzka, Foto: Košice nad jazerom
Termín: 13.12.2019 a ďalšie Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora
jazerske vianoce

Zdroj: Košice nad jazerom

Kedy: 12. a 13. decembra 2019  Spišské námestie pred OC Branisko.

Príďte sa zabaviť, stretnúť priateľov, ochutnať starostovský punč a kapustnicu…

Už o 10. 00 hodine rozbalíme ponuku od remeselníkov, ochutnáme vianočné dobroty, popoludní otvorí Mikuláš svoj batoh pre deti a čaká vás aj veľa skvelej muziky.

Od 16.00 hodiny Košickí Špivaci, Peter Stašák, Anka Gaja, Tomi Súčik a Marek Lacko a mnohí ďalší umelci z našej mestskej časti. Jazerské Vianoce štartujeme vo vašej spoločnosti!

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Daniel Kallai 12.12.2019, 18:41

    Prajem pekný večer práve sme dorazili domov po 2 a pol hodinách s mojou uplakanou dcérkou ktorej som slubyl že keď bude hodná dostane od Mikuláša sladký balik na pomlsanou a na krásnu spomienku . Žiaľ na nás a na ďalších cca 20 deti sa nedostala rada kvôli nedostatočnej zásobe..A to má vážne rozrušilo , keď s dieťaťom ktoré plače a nevie sa zmestiť do kože po dvoch hodinách čakania dostaneme Námestovo pamlsku facku a Mikuláš povie vášmu milačkovy že pre neho už nezostalo nič!!? Zaujímavé keď by to malo byť brozpočitane medzi obyvateľmi mesta Košice Nad jazerom...Dajte si otázku? Mám sa zajtra tlačiť a strkať kvôli tomu aby na moje dieťa zostala rada keď by malo stačiť pre všetkých našich maličkých..?Minulý rok... klobúk dole bolo pre každého a zostalo i na zviš..Ja len dávajte si zajtra pozor čo nasľubujete deťom ...

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár