20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Podporka s Nožičkovom - Imunita a ako ju nezničiť

25.11.2019 Autor: Zuzka, Foto: Nožičkovo
Termín: 03.12.2019 Mesto:Košice Čas:10.00 -12.00 hod. Zdroj:stránka organizátora

nozickovo

Kedy: 3. december 2019 od 10.00 - 12.00 hod.
Kde: Nožičkovo, Jesenná 2,  Košice

Pozývame všetky mamičky a oteckov, na podpornú skupinu nosiacich rodičov s Nožičkovom (certifikované poradkyne nosenia detí), tentokrát v spolupráci s Finclubom.

Pokračujeme v dvojtýždenných intervaloch a tentokrát bude témou podporky "Imunita a ako ju nezničiť".

Ako prvomatka Melanie som sa veľmi trápila, lebo z nejakého dôvodu sa naša Melanie od narodenia trápila s rôznymi chorôbkami a neskôr vážnejšími chorobami, a tak sme ako rodičia začali pátrať čo sa deje a prečo sa to deje. Antibiotiká už pre nás boli ako satan a tak sme hľadali prírodné cesty ako nášmu malému pokladu pomôcť. Nastolili sme si celkovo liečenie u nás doma na prírodnej báze a vďaka Bohu, od toho momentu sa potácame iba so soplíkom či jemným kašlom, ako súčasťou školkárskeho života. A aj preto ma veľmi imunita detí a všetko okolo nej zaujíma.

Vďaka tejto podporke sa mamičky sa dozvedia ako funguje imunita, ktorá sa kedy aktivuje a akým arzenálom zbraní disponuje, ktorou kedy disponujeme my či naše deti.
Na konci sa spomenú produkty z oblasti Imunita od spoločnosti FINCLUB. Ako ktorý produkt funguje, čo je imunostimulant a čo zase imunomodulant.

Mamičky si môžu pripraviť otázky týkajúce sa rôznych situácií, s ktorými si nevedia rady v konkrétnych prípadoch života s dieťaťom.

Počet účastníkov je obmedzený, preto Vás prosíme potvrdiť svoju účasť v nasledujucom linku
https://forms.gle/AjSGEA7juLz9Yvq29

Príspevok 3,- € (v cene príspevku je poradenstvo a priestorové zabezpečenie, malé občerstvenie)

Tešíme sa na vás
Vaše Nožičkovo

Napíšte komentár