26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Projekt Čerešne v Dúbravke

Autor: Zuzka, Foto: ceresne.sk
Čas:-

Spoločnosť ITB Development je známa najmä vďaka inovatívnemu prístupu k svojim projektom a špecializuje sa na projekty, ktoré sa svojou koncepciou odlišujú od ostatnej ponuky na trhu. Tentokrát sa jej podarilo vytvoriť unikátny komplexný priestor na bývanie, v ktorom sa spája cit pre dizajn, nadčasovosť a funkčnosť a to rezidenčný projekt Čerešne fine living.

Rezidenčný komplex Čerešne fine living je situovaný v pokojnej časti Bratislavy
neďaleko centra, v mestskej časti Dúbravka, na Poliankach.

ceresne1

Zdroj: Bytový projekt Čerešne.

Všetko pre rodinu

Komplex Čerešne predstavuje ideálne miesto pre rodinný život a bývanie s deťmi.

Budú tu služby ako detské ihriská, crossfitové ihrisko, multifunkčné ihrisko pre rôzne vekové kategórie, komunitná záhrada, klubovňa, vodná lagúna, či strešné terasy na grilovanie.  Mamičky určite ocenia množstvo premyslených trás na kočíkovanie s oddychovými zónami, v zime sánkovací kopec pre najmenších a dvor v uzavretom vnútrobloku , ktorý predstavuje ideálny priestor na bezpečnú zábavu detí na ihrisku.

Celý komplex bude uzavretý so spoločnou recepciou 24/7

Bonusom v Čerešniach je to, že les máte  priamo za domom. Stačí pár minút chôdze a ste uprostred lesa. Nechýba množstvo chodníkov na behanie, ale aj malých romantických cestičiek, ako stvorených na prechádzky s deťmi. Developer buduje aj cyklotrasu. Skrátka ideálne prostredie pre vaše deti.

Lokalita

Dúbravka sa dlhodobo radí medzi obľúbené mestské časti - kde takmer všetko potrebné dokážete vybaviť „na pešo“. Čerešne fine living sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti prírody a zároveň na mieste, kde je plná občianska vybavenosť, v okolí sa nachádzajú súkromné aj štátne školy, škôlky, pobočky všetkých bánk, potraviny rôznych značiek či letné aj zimné športoviská. Perfektnú dostupnosť všetkými smermi umožňuje rýchle napojenie do centra, na diaľnicu, MHD a blízkosť železničnej stanice.

Vyšší štandard

Unikátnosť a výnimočnosť tohto projektu je v tom, že do bytov prináša prémiový štandart, či už ide o vysokokvalitné materiály sanity, podláh alebo dverí... Vysokú kvalitu nájdete aj vo vybavení spoločných priestorov ako sú schodiská, recepcia, či klubovňa. Nechýba ani dostatok parkovacích miest .

Byty

V ponuke sú jednoizbové až päťizbové byty od 31,28 m2- 180,27 m2.  

Čerešne fine living je priestor, kde Vám nebude nič chýbať a kde nebudete iba prespávať, ale žiť!

DETAILNÉ  INFO >>

ceresne3

Zdroj: Bytový projekt Čerešne

cerecne6

Zdroj: Bytový projekt Čerešne

ceresne7

Zdroj: Bytový projekt Čerešne

ceresne

Zdroj: Recepcia - Bytový projekt Čerešne

ceresne6

Zdroj: Klubovňa - Bytový projekt Čerešne

ceresne 8

Zdroj: Bytový projekt Čerešne

 

Napíšte komentár