29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Boli sme, videli sme... LaborARTórium – experiment galéria

Autor: Simona, Foto: sdetmi.com
Čas:-

Počas našej letnej dovolenky po Slovensku sme narazili na veľmi zaujímavý slovenský projekt pod názvom LaborARTórium – experiment galéria. Ak si predstavujete klasickú galériu, tak toto je niečo úplne iné :)

Samotná atrakcia sa nachádza v Spišskej Novej Vsi, len kúsok od Vysokých Tatier, čiže ak plánujete vaše dovolenky v tejto lokalite, určite odporúčame navštíviť aj toto zázračné miesto.

IMG 20190814 155803677

Zdroj: sdetmi.com

Prečo zázračné? Už pri vchode vás pracovníci naľakajú, či skôr nalákajú, že vedia vaše deti zmenšiť a to presne 15x ku chameleónovi, 17x ku škrečkovi a 330x ku mravcovi. A to sme si predsa nemohli nechať ujsť :)

Pred samotným vstupom do priestorov galérie vám milý personál vysvetlí, ako to všetko funguje, tak, aby váš zážitok bol maximálny. Deti ocenili aj možnosť pozrieť si ako kŕmia "miestneho" chameleóna, či pre tých odvážnejších, podržať si ho chvíľu aj na rukách. Následne sme sa už vybrali spoznávať život chameleóna, mravca, či škrečka osobne. 

MVIMG 20190814 153442741

Zdroj: sdetmi.com

Pred vstupom dostanete aj mapku s popisom, kde sa čo nachádza. Galéria nie je veľká, ale dá sa tu pekne zabaviť, nielen pri zábavných fotkách, ale napríklad aj na kolotoči spolu so škrečkom.

A v čom je trik zmenšovania sa? Neprezradíme, to si už musíte prísť pozrieť sami :) Odporúčame si vopred rezervovať termín cez jednoduchý formulár na stránke TU >>

Želáme príjemnú zábavu :)


 

Tip našej redakcie:
Pre malých výletníkov tu máme super cestovateľský denník, kde si zaznamenajú všetky zážitky z výletov a dovoleniek. Tá najlepšia zábava na cestách. Najlepšia náhrada za mobil.  Objednajte tu >> Kúpiť <<

cestovatel dennik

 

Mapa: N 48° 56′ 37″ E 20° 33′ 43″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár