25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Michalský jarmok 2019

11.07.2019 Autor: Claudinka, Foto: FB Mesto Hlohovec
Termín: 29.09.2019 a ďalšie Mesto:Hlohovec Čas:17.00 - 20.30 hod. Zdroj:stránka organizátora
michalsky jarmok 2019

Zdroj: FB Mesto Hlohovec

XXVI. ročník Michalského jarmoku v Hlohovci sa nezadržateľne blíži a vy sa ako každý rok môžete tešiť na skvelú jarmočnú atmosféru, vynikajúce jedlo a pitie, remeselné výrobky, ručne vyrábané produkty, kolotoče a samozrejme hudobné a tanečné vystúpenia.

Novinkou bude napríklad Detská zóna vo dvore ZUŠ v Hlohovci, Burza kníh a platní či nový spôsob zberu odpadu.
Ani tento rok nebudú kolotoče na Michalskom jarmoku chýbať. Malí i veľkí tu nájdu autodrom, loď, centrifugu, twister či reťazák. V celom areáli nájdete 10 stanovíšť so žltým kontajnerom na nápojové poháriky / PET fľaše / tetrapaky / plechovky a čiernym kontajnerom na ostatný zmesovým komunálny odpad. Veríme, že aj s vašou pomocou bude podujatie čisté a spoločne, tak prispejeme k ekologicky zodpovednému mestu.

Tradičné remeslá nájdete tento rok na historickej Pribinovej ulici. Ulica bude plná remeselnej tvorby od šikovných rezbárov, kováčov, drotárov či šperkárov.

Milovníci kníh a vinylových platní si tento rok tiež prídu na svoje! Na začiatku Pribinovej ulice (pri ZUŠ) nájdu BURZU KNÍH a PLATNÍ s veľkým výberom, kde si každý môže nájsť niečo, čo obohatí jeho zbierku.

Ručné (handmade) výrobky nájdete tento rok na historickej Pribinovej ulici hneď pri tradičných remeslách. Tešiť sa môžete na množstvo ručne vyrobených produktov ako diáre, kožené peňaženky, oblečenie, dizajnové ponožky, vyšívané tašky, modrotlač či voňavé dekorácie.

Predstavujeme Vám 2-dňový program detskej zóny vo dvore Základná umelecká škola v Hlohovci ! :) Nájdete tu tvorivé, tanečné a výtvarné dielne, workshopy, divadelné a koncertné vystúpenia žiakov či prezentáciu hudobných nástrojov. Určite sa v tomto priestore zastavte, nebudete ľutovať a Vaše deti nebudú chcieť odísť

Napíšte komentár