25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Familypark – Osviežujúca zábava v horúcich letných dňoch

18.06.2019 Autor: MS, Foto: familypark.at
Termín: 24.08.2019 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP Edelsteinmine cHollunder Web04

Zdroj: Hollunder web

Najväčší zábavný park v Rakúsku neďaleko Neziderského jazera je rajom pre celú rodinu aj počas horúcich dní. Na ploche viac ako 145.000 m² sa o perfektné osvieženie postarajú štyri tematické celky. Keď nastúpia letné teploty, sú skvelým zdrojom zábavy početné vodné atrakcie roztrúsené v celom areáli.

Obrovská chobotnica vás na Lietajúcich rybách bude točiť v kruhu popri viacerých vodných fontánach, ktorým sa pomocou joysticku môžete, ale nemusíte vyhnúť. Na Krokodílej dráhe sa spustíte dolu do vody cez veľkú fontánu. K vodným delám na vodnú bitku sa vyberte radšej hneď v plavkách, pretože keď sa spustí všetkých 12 vodných diel, nezostane na vás ani jedna nitka suchá.

FP Rattenmuehle cHollunder Web02

Zdroj: Hollunder web

Okrem vody vás určite osvieži aj vietor, ktorý bude svišťať oproti vám pri jazde na horských dráhach Blesk bohov a Potkaní mlyn.

Neptúnov vodný svet, kde sa môžete ukryť pred horúčavou, sa teší veľkej obľube najmä u menších návštevníkov. V areáli s rozlohou viac ako 600 m² tečú potôčiky, ktoré môžu zmeniť smer toku, je tu vodná pumpa i Archimedova skrutka. Perfektným zážitkom je návšteva obrovského vodopádu: za ním sa totiž nachádza vstup do chladnej jaskyne draka Dragomira Schwefelsteina.

Počas horúcich dní si skvelo oddýchnete aj v tôni dubového lesa v tematickom celku Gazdovský dvor. Zvieratká na malej farme tety Mizzi sa už tešia na vaše pohladkanie. S deťmi môžete navštíviť ovce, kozy, sliepky i zajace. V neďalekej Bani na drahé kamene vládne zlatokopecká horúčka. Z vrecka s pieskom tu rodičia s deťmi môžu pomocou sita vymývať v potoku drahokamy celkom ako za starých čias. Svoju korisť – ruženín, fluorit či kremeň – si môžete potom ako milú spomienku zobrať potom so sebou.

FP SpringendeWasser cHollunder Druck

Zdroj: Hollunder Druck

Zabávajte sa vo Familyparku až do 20 hod!

Aj tento rok sa budú opäť konať Dlhé letné večery! Počas štyroch sobôt v júli a auguste zostane park otvorený až do 20.00 hod. za rovnakú cenu! Na každý Dlhý letný večer sme pre vás navyše pripravili vždy jedno nové prekvapenie.

logoTermíny dlhých letných večerov

13. + 27. júla
10. + 24. augusta

Familypark leží uprostred dovolenkového regiónu Neziderského jazera. Výlet do Familyparku je preto možné perfektne spojiť s krátkou dovolenkou. Mnohé ubytovacie zariadenia v susedstve Familyparku ponúkajú výhodné dovolenkové balíky.

www.familypark.at

Napíšte komentár