27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Piknik v meste 2019

14.05.2019 Autor: Annie, Foto: piknikvmeste.sk
Termín: 15.06.2019 Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora
1280x720 piknik1

Zdroj: piknikvmeste.sk

Poďte stráviť sobotu plnú pohody, oddychu a kvalitného jedla. Aj tento rok pre Vás pripravujeme kuchárske šou na hlavnom pódiu, kde budeme hosťovať známeho českého šéfkuchára Radek Šubrt. Okrem iných sa predstaví Žilinský klub kuchárov a cukrárov pod taktovkou Milana Bušovského a executive chef Daniel Hrivňák, ktorého mnohí poznáte z relácie Teleráno. Vďaka Château Gbeľany vystúpi na pódiu aj skvelý Juraj Struhar Máte radi funky a zamatové hlasy? Podvečer to na pódiu rozprúdi Katarina Korcek s kapelou.

Počas dňa sa budeme aj vzdelávať - #zerowaste #nowaste #foodwaste #greenplanet #zdravastrava to sú naše témy, o ktorých budú rozprávať Cesta poznania - Monika Balko, Kvások - Lenka Mančíková, profesor Pavel Alexy a iní.

Pre detičky budeme mať veľké Piknikové ihrisko, kde sa spolu s Curaprox Slovensko budú učiť ako na zúbky, Akadémia prvej pomoci príde s figurínami a lektormi, pripravené budú tiež edukačné hry.
Separujeme, zbierame vrchnáčiky pitného režimu, ktorý aj tento rok pre nás zastrešila Mitická a snažíme sa, aby nevznikol #foodwaste. Spoločne so Slovnaft zbierame použitý olej. Prineste nazbieraný z domu a získajte poukaz na nákup paliva!

Vstupné na podujatie: 3 eurá dospelý, 1euro dieťa od 3 rokov

Kúpiť lístok

Napíšte komentár