18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

X aréna vo Zvolene

Autor: Xarena, Foto: xarena.sk
Adresa:Nádvorná 3366/10, 96001 Zvolen Telefón:+421948 500 550 E-mail:info@xarena.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

X aréna je miesto pre deti, ale aj dospelých. Na ploche viac než 800m2 si užijete množstvo relaxu a zábavy. Poloha v centre mesta a bezproblémové parkovanie robí našu arénu ideálnym miestom pre vaše narodeninové oslavy či firemné večierky. Technológia EVO 6 ako jediná na Slovensku. 

LASER GAME

Laser game alebo Laser Tag je hra podobná paintballu, ale s množstvom rôznych herných módov, čo robí hru zábavnejšou. Pripravili sme pre Vás viac než 450m2 bojovej zóny, v ktorej sa nachádza množstvo zaujímavých prekážok. Nájdete v nej aj 2 plošiny vo výške druhého poschodia, prepojené visutým mostom, čo našu arénu robí skutočne výnimočnou. Zároveň prinášame ako prvý na Slovensku revolučnú laserovú technológiu generácie EVO 6, ktorá má vylepšené vesty, najnovšiu elektroniku a ktorá vždy zosníma každý Váš zásah. Pomocou DMX (Digital Multiplex) vieme pre Vás simulovať množstvo audio a svetelných efektov, ako aj rôzne režimy hmly či úplnej tmy. Vďaka tomu u nás máte na výber množstvo herných režimov, ktoré v iných arénach nezažijete.

VIRTUÁLNA REALITA

Virtuálnu realitu, ktorú Vám prinášame prostredníctvom HTC VIVE PRO, možno hrať najnovšie herné tituly, ale aj získavať poznatky v oblasti vzdelávania.

ZÁVODNÝ SIMULÁTOR

Prinášame Vám najautentickejší simulátor auta s preťažením až 2G a možnosťou hrania so širokouhlým panoramatickým pohľadom na 3 LCD monitoroch alebo prostredníctvom VR-okuliarov. Na požiadanie sa môže auto zmeniť na horskú dráhu a priniesť Vám neopísateľné zážitky.

X-ZÓNA

Pre deti sme pripravili množstvo aktivít zameraných na rozvíjanie zručností, logického myslenia, jemnej motoriky prostredníctvom:

  • BASKET
  • DEAD HEAD TWIN
  • AIR HOCKEY
  • WATER GUN REAL
  • SUPER ALPINE SKI RACER
  • TOY STORY

Rezervácie online na webe.

Mapa: N 48° 34′ 46″ E 19° 7′ 16″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár