29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Country kapela Bezmedzí a kováč v Abelande

25.04.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 27.04.2019 Mesto:Lozorno Čas:10.00 - 18.00 Zdroj:stránka organizátora
country

Zdroj: FB Abeland - gazdovská dedinka

Túto sobotu 27. apríla hlásia pršať, ale keďže my v Abelande celkom týmto odhadom neveríme a používame hlavu, ktorú otočíme hore, tak sme sa naučili celkom slušne odhadovať počasie. Najmä naši chlapci rybári sa málokedy zmýlia, najmä ako pozrú v mobile na aktuálny pohyb oblakov. Takže za každého počasia vás pozývame do Gazdovskej dedinky Abeland v Lozorne, veď dobre viete, že u nás sa dá príjemne sedieť aj počas dáždika a oblakov.

Nová kapela Bezmedzí zahrá piesne z výberu českej country hudby a folku. Repertoár je zostavený z piesní kapiel Greenhorns-Zelenáči, Pacifik, Nezmari, ale i výber skadieb Michala Tučného, Pavla Žalmana Lohonku, Roberta Kresťana či Lenky Filipovej. Začiatok odhadujeme na 11 a koniec hudby okolo 15 hodiny. Odohraním si kapela zároveň odskúša aparatúru a povzbudia sa pre ďalšie vystúpenia začiatkom tejto sezóny v kruhu našich hostí, rodín v objatí Malých Karpát.

Najstarší Šimon bude znova v kováčskej dielni s deťmi kuť podkovičky.
Na kŕmenie krave mame môžte priniesť nakrájanú mrkvu a jabĺčka. Mesačné teliatko Nugetka pije len mliečko a rasite a rastie, veď uvidíte. Kozám s ovcami môžte dať to isté, neskôr po pôrode budu môcť aj suchý chlieb.

Niekoľkokrát cez deň pôjdeme spolu do mlyna mlieť z nášho zrna múku a ponúkneme vám čerstvý ražný kváskový chlieb. Nachystáme domáce špeciality, polievku, bryndzové a makové halušky, koláčiky a nejaké prekvapenie. Ku trampským piesňam sa hodí aj jedno / dve / tri pivká :) Samozrejme v kolibe si dajte aj Tomiho bylinkové čajíky a domáce bylinné limonády.

Otvorené bude za každého počasia od 10 do 18 hodiny.

Ak je naše parkovisko pri Abelande plné, prosíme

vás, neparkujte na trávnatej ploche vľavo od zákazu vjazdu, susedia sa hnevajú. Radšej pohodlne zaparkujte pri priehrade a prejdite sa k nám pešo, je to krásna prechádzka na pár minút.

Napíšte komentár