24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Vtipné detské hlášky si zaslúžia mať vlastný zápisník

Autor: MS, Foto: sdetmi.com

V každej rodine, kde sú deti, nie je núdza o vtipné a trefné momenty, ktoré vznikajú väčšinou úplne nevinne. Pamätné detské hlášky, na ktoré budete s úsmevom spomínať roky, si teraz môžete zapísať do štýlového zápisníka Vtipné hlášky našich detí.

2019 04 13 16.04.50

Zdroj: eshop.sdetmi.com

Zápisník Vtipné hlášky našich detí vznikol v redakcii sdetmi.com za účelom pamätať, zapísať a nezabudnúť na vtipné brepty, slovíčka, ucelené hlášky či situácie, ktoré sme my mamy - rodičia zažili s našimi deťmi. Obsah zápisníka si tvoríte sami, miesto si tam nájdu všetky hlášky vašej rodiny. Je v ňom priestor až na 108 hlášok.  Ku každému detskému výroku si môžete zapísať meno, vek a miesto kde dieťatko zaperlilo. Hravo postačí na výroky či hlášky všetkých vašich detí.

2019 04 07 09.34.55

Zdroj: eshop.sdetmi.com

Pre spestrenie zápisník obsahuje niekoľko obrázkov s citátmi známych ľudí o deťoch a rodičovstve. Stránky sú farebne pestré - vhodné na zapísanie hlášok chlapcov či dievčat.

Ak hľadáte vhodný darček pre mamičku, kolegyňu, kolegu, kamaráta či kamárátku alebo tehuľku, určite ich potešíte zápisníčkom Vtipné hlášky našich detí, ku ktorému môžete dokúpiť aj vtipné míľnikové foto kartičky alebo zakúpiť rovno všetko v darčekovom balení. A ste bez starostí :)

button kupis tu

2019 04 13 17.48.03 1 1

Zdroj: eshop.sdetmi.com

Detské hlášky, nám do redakcie poslali aj naši čitatelia a z nich vyberáme tie, ktoré pobavili najviac.

Ak aj vy máte v rodine takéto vzácne perly - detské výroky, potešíme sa ak nám ich pošlete do správy na náš Facebook - Vtipné hlášky našich detí, radi ich spracujeme a uverejníme na našom Facebooku.


Detské hlášky, ktoré nám poslali naši fanúšikovia, sme upravili a tu je pár vydarených:

VH05VH06VH10

VH01

VH001

VH003VH14

Napíšte komentár