19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

FestDobré Zámocké Country 2019

22.04.2019 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 08.06.2019 a ďalšie Mesto:Nové Zámky Zdroj:stránka organizátora

fest

Festival Zámocké Country opäť ožíva! Pozývame Vás na najväčší rodinný festival v Nových Zámkoch, ktorý už po 9. krát prináša do nášho mesta krásy country, folk a bluegrass hudby. Na svoje si taktiež prídu aj priaznivci western a trampského životného štýlu.

V miestnom letnom amfiteátri sa podujatie uskutoční už 7. a 8. júna 2019.

Bohatý hudobný program priláka najmä v sobotu návštevníkov nielen z regiónu, avšak už v piatok budeme môcť v novozámockom amfitátri zažiť poriadnu country veselicu v podaní obľúbenej skupiny WEEKEND. Sobotňajšie poobedie vyplnia sprievodné akcie v podaní zoskupenia Túlaví vlci, ktoré sa postará o priblíženie western a trampského životného štýlu. Pre regionálnych nadčencov country a bluegrass scény bude nepochybne lákadlom už spomínaný comeback skupiny Pltníci, ktorí odštartujú bohatý hudobný program bude plný legiend zo žánrov folk, country a bluegrass. Na scénu zámockého amfiteátra sa podarilo prilákať jednu z najväčších legiend country a bluegrass hudby v niekdajšom Československu. Takmer 50 ročná skupina Poutníci sa navyše radí medzi najobľúbenejšie folk a country skupiny.

Jednym z najväčších lákadiel bude aj zahraničná hviezda festivalu – fenomenálny uznávaný bluesman a pesničkár z Južnej Afriky Gerald Clark, ktorý sa už svojou charizmou na Slovensku predstavil v rámci festdobrých projektov.

Napíšte komentár