26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Mikuláš to rozbalí v River Parku

03.12.2018 Autor: Maria Bodnarova, Foto: River Park
Termín: 02.12.2018 Mesto:Bratislava Čas:10:00 - 15:30 Zdroj:stránka organizátora
6Nea.jnt 18 001 river park mikulas ctl zck 1200px jpg

Zdroj: River Park

Aj tento rok ponúkne štýlová mestská štvrť na brehu Dunaja exteriérové klzisko pre všetkých úplne zadarmo. Krstným otcom 8. ročníka ľadovej sezóny sa stane najlepší strelec v histórii slovenskej reprezentácie a držiteľ jej všetkých štyroch medailí z majstrovstiev sveta – naša hokejová hviezda Miroslav Šatan. Krst je už tradične súčasťou celodenného zábavného podujatia Mikuláš v River Parku, na ktoré všetkých srdečne pozývame už v nedeľu 2. decembra. 

Spolu s Miroslavom Šatanom bude pri otvorení tohtoročnej sezóny vynikajúca speváčka Dominika Mirgová, ktorá nielen zaspieva, ale aj pomôže s losovaním skutočne bohatej tomboly. Celodenným podujatím bude sprevádzať Víla Ella, ktorá bude postupne plniť želania detí a predstaví malých hokejistov z HOBA Bratislava, krasokorčuliarov z KŠK Slovan, ale aj deti z folklórneho súboru Prvosienka, ktoré nám pripomenú, ako vyzerali vianočné sviatky kedysi. Obľúbené vozenie na koči ťahanom koňmi a fotenie s maskotmi Mickey Mouse a Minnie, ktorí tento rok oslavujú svoje 90 jubileum, nemôžu na takomto mieste chýbať. Novinkou sú Mikulášske minitrhy, kde môžete ochutnať napríklad pečený čaj a dobroty zo „spajze“ šéfkuchára Jaroslava Žídeka, ktorý tento rok navarí aj charitatívnu Mikulášsku kapustnicu, z ktorej výťažok pôjde sociálne slabším rodinám. Chránená dielňa Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých Integra ponúkne svoje handmade výrobky, ktorých kúpou prispejete na nákup materiálu na výrobu ďalších pekných vecí.

Podujatie ukončí príchod Mikuláša so svojimi dvoma pomocníkmi – čertom a anjelom – ktorí určite prinesú dobroty pre všetky poslušné deti. Deň však ešte zďaleka nekončí a vy sa môžete až do deviatej večer korčuľovať zdarma na ľadovej ploche. 

Napíšte komentár