20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Špinuška

28.11.2018 Autor: Zuzka, Foto: Literárna kaviareň Viola
Termín: 27.10.2019 a ďalšie Mesto:Prešov Čas:16.00 -17.15 hod. Zdroj:stránka organizátora
spinuska

Zdroj: Lit. kaviareň VIOLA

Kedy: 27. október 2019 o 16.00 hod.
Kde: Literárna kaviareň Viola, Prešov

VSTUPNÉ 4 € 

„Bolo raz jedno dievčatko, ktoré sa volalo Špinuška, pretože bola vždy ufúľaná a ustavične celá od čohosi zamazaná. Iba ak práve nevyšla z vane. Ale nikdy nevydržala čistá dlhšie ako pol hodinu.“

Pozývame Vás na prvú slovenskú divadelnú adaptáciu kultovej holandskej knihy Annie M.G. Schmidt a Fiep Westendorpa  ŠPINUŠKA. 

Máte plnú hlavu zákazov a príkazov? Musíte byť dokonalé? Učesané, umyté, poslušné a tichučké? A nikto nechápe, že ste prosto deti! A že nechcete byť ako zo škatuľky? Už nič nevysvetľujte a vezmite rodičov do divadla. Čaká tam na vás dievčatko, ktoré je také špinavé a ufúľané, že ho často nepozná ani vlastná mama. Dievčatko, ktoré má hniezdo na hlave a pod ním plnú hlavu skvelých nápadov. Lebo kto sa hrá a stále čosi vymýšľa, ten sa zväčša zašpiní. A tiež si zväčša užije. Život veselý a plný prekvapení. Nuž neváhajte, pripravte si bránice, poriadne ich preperieme v smiechovej vode! 

Predstavenie je určené deťom od 4 do 12 rokov a všetkým dospelým, čo zostali v kútiku duše deťmi. 

Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA od 26.11. alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665 (t.č. je aktívne v čase otváracích hodín kaviarne) Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Hrajú: 
Petra Čorňáková
Anna Kovaľová
Katarína Želinská

Realizačný tím: 
JÚLIA RÁZUSOVÁ /režisérka/
KATARÍNA JÁNOŠOVÁ /dramaturgička/

Napíšte komentár