25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Mikuláš a detské vianočné kino

23.11.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 08.12.2018 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
miki

Zdroj: FB Cultus Ružinov

Mestská časť Bratislava-Ružinov, Kino Nostalgia a Cultus Ružinov vás pozývajú na podujatie Mikuláš a detské vianočné kino, ktoré sa uskutoční 8.12.2018 o 10.00 h v Spoločenskom dome Nivy, Súťažná 18. Vstup zadarmo.

Vzhľadom o veľký záujem vás prosíme o prihlásenie sa na mail adrese: peter.presinsky@cultusruzinov.sk. Do mailu napíšte meno a koľko miest si prosíte rezervovať. 

Deti ale i rodičia sa môžu tešiť na vianočné filmové premietanie Tom a Jerry: Luskáčik. Po filme bude nasledovať príchod Mikuláša, ktorý obdarí všetky deti sladkým prekvapením.

Tom a Jerry: Luskáčik

V opustenej budove opery vysloví Jerry prianie o svojej túžbe vystúpiť tu a jeho sen sa splní. Objaví sa v čarovnom svete, kde nič nie je nemožné: uvidí les lízaniek, spievajúce snehové vločky i hračky, ktoré ožili! Stretne veľa nových kamarátov a pri tanci s balerínou z hudobnej krabičky je tým najšťastnejším myšiakom na svete. Nanešťastie sa objaví banda pouličných mačiek vedená Tomom, unesie balerínu a spôsobí v prázdninovom kráľovstve úplný chaos. Teraz všetko závisí na Jerrym. S pomocou myšieho kamaráta Tuffyho a ostatných nových priateľov bude musieť dať veci do poriadku!

Program:

10.00 - Vianočné filmové premietanie
10.50 - Príchod Mikuláša

Napíšte komentár