26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Vianočná Bratislava 2018

23.11.2018 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Bratislava
Termín: 23.12.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
vianocne2

Zdroj: bratislava.sk

Vianočná Bratislava po roku opäť otvorí svoje brány, a to slávnostným rozžiarením vianočného stromčeka, ako aj bohatým kultúrnym programom. 

Program: 

23.11.2018 17.00 Hlavné námestie

  • Otvorenie vianočných trhov a rozsvietenie vianočného stromčeka 
  • akrobatická skupina VERTIGO
  • tanečná skupina CREDANCE – netradičná umelecká tanečno – akrobatická produkcia
  • Bratislavský detský zbor – dirigent Mgr. art. Róbert Tišťan, PhD.

Bratislavské kultúrne a informačné stredisko vám po roku opäť prínáša program Vianočnej Bratislavy, ktorý sa ani zďaleka nebude týkať iba Hlavného námestia. Pripravené sú pre vás aj viaceré sprievodné aktivity v priľahlých častiach Starého mesta, každoročné návštevy domovov dôchodcov, svoju zimnú verziu bude mať aj obľúbený Dobrý trh a premiérovo sa tento rok vyberieme aj s našim pojazdným kamiónom do vybraných mestských častí Bratislavy, aby sme aj tam priniesli kúsok vianočnej nálady z dielne BKIS. Kto by sa bál, že by mu mohlo niečo podstatné z programu Vianočnej Bratislavy uniknúť, tak súčasťou Hlavného námestia bude už druhý rok aj tzv. Vianočná televízia, ktorá bude na veľkej LED obrazovke vo vybraných 2-hodinových blokoch vysielať rôzny tematicky obsah, a to po celú dobu trvania Vianočnej Bratislavy (23.11. - 22.12.).

Program Vianočnej Bratislavy vypukne už tento piatok 23.11. od 17:00 hod na Hlavnom námestí, a to slávnostným rozžiarením vianočného stromčeka. Okrem toho sa môžete tešiť aj na viaceré vystúpenia, všade navôkol bude znieť vianočná hudba a pokiaľ neodoláte, tak si môžete dopriať aj prvý tohtoročný vianočný punč.

Celý program Vianočnej Bratislavy nájdete TU.

page 2

Zdroj: BKIS

page 3

Zdroj: BKIS

page 4

Zdroj: BKIS

page 5

Zdroj: BKIS

page 6

Zdroj: BKIS

page 7

Zdroj: BKIS

page 8

Zdroj: BKIS

page 9

Zdroj: BKIS

page 10

Zdroj: BKIS

page 11

Zdroj: BKIS

page 12

Zdroj: BKIS

page 13

Zdroj: BKIS

 

Napíšte komentár