19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Mikuláš na Dostihovej dráhe

30.10.2018 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 01.12.2018 Mesto:Bratislava Čas:10.00-18.00 Zdroj:stránka organizátora
fcd mikulas petrzalske noviny 206x268

Zdroj: finalcd.sk

Ruku na srdce: s kým by ste sa chceli stretnúť viac? S obľúbeným spevákom Mirom Jarošom alebo so seriálovými Oteckami? Túto dilemu vám už o pár dní pomôže vyriešiť ten najpovolanejší. Vďaka Mikulášovi a najväčšiemu predajcovi automobilov na Slovensku FINAL-CD sa totiž 1. decembra budete môcť stretnúť so všetkými naraz. A príde aj Oliver Oswald alias seriálový Luky!

Predvianočné obdobie v Bratislave odštartuje podujatie aké hlavné mesto ešte nezažilo. Na Dostihovej dráhe v Petržalke sa v prvú decembrovú sobotu popoludní začne akcia, ktorú si zrejme nenechá ujsť žiadny fanúšik Mira Jaroša či populárnych Oteckov z rovnomenného televízneho seriálu. Všetci títo sympaťáci sa totiž ocitnú na tom istom mieste! Chýbať pritom nebude ani blonďavý Oliver Oswald alias seriálový syn Luky.

A zatiaľ čo Miro poteší o 15-tej všetky deti predvianočným koncertom, Braňo Deák, Marek Fašiang, Filip Túma a Vlado Kobielsky budú už od 14-tej rozdávať autogramy vo vyhrievanom stane kúsok od pódia. Nie podpiskarty, ale bohaté balíčky s množstvom sladkostí a darčekov bude zasa rozdávať samotný Mikuláš.

Atraktívny balíček pritom dostane každé dieťa, ktoré si naň počká. Rozprávkový deduško totiž na Dostihovú dráhu v Petržalke dorazí hneď po koncerte Mira Jaroša. Naprázdno však neobídu ani milovníci štvorkolesových tátošov. Organizátor podujatia FINAL-CD totiž návštevníkom predstaví najaktuálnejšie novinky zo sveta automobilov. Hasiči a policajti zasa na mieste predvedú hasičskú a záchrannú techniku, pričom odvážnejšie deti si budú môcť vyskúšať napríklad zlaňovanie. Okrem toho pre ne počas celého popoludnia budú pripravené atraktívne súťaže s moderátorom Slavom Jurkom či tvorivé dielničky pre deti, kde si budú môcť vlastnoručne vyrobiť kreatívne vianočné darčeky. Chýbať nebude sladké či slané občerstvenie vo vyhrievaných stanoch, aby malým ani veľkým návštevníkom nebola zima. Tak čo, už viete čo budete robiť 1. decembra?

Predbežný program podujatia:
13.30 - 14.00 otvorenie
14.00 - 16.00 autogramiáda Oteckovia
14.00 - 15.00 detské tvorivé dielne, hasiči, záchranári
15.00 - 16.00 koncert Mira Jaroša
16.00 - Mikuláš a darčeky

Vstup je zdarma.

Napíšte komentár