19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Halloween show Tatralandia

22.10.2018 Autor: MS, Foto: tatralandia.sk
Termín: 03.11.2018 Mesto:Liptovský Mikuláš Zdroj:stránka organizátora

csm HW show da46158e40

3. 11. 2018 zažijete zábavu v bazénoch, bláznenie na toboganoch a jedinečnú Halloween show v odtieňoch Školy fantázie.

Myslíte, že sa nedá spojiť Tropical paradise s halloweenskou zábavou a neobyčajnou školou? Príďte sa na vlastné oči, uši aj kožu presvedčiť ovýnimočnom spojení tropického raja v Tatralandii a magickej halloweenskej školy. Jedinečnú atmosféru si vychutnáte priamo z bazénov alebo si zajazdíte na toboganoch či zasurfujte na nespútaných vlnách Surf Waves Tatralandia. Energiu si dobijete na pohodlných ležadlách pod palmami a deťúrence sa zabavia v detskom bazéne v Karibikudetskom kútiku alebo si oddýchnu v intímnej Baby Silent Zone.

A toto všetko je spestrené unikátnymi halloweenskymi dekoráciami Školy Fantázie a interaktívnymi atrakciami IQ parkuVyvrcholením vyučovania bude bombastická celodenná zábava na Halloween Show, kedy príde malý kostlivec Raffaelito do školy Fantázie.

Tohtoročná Halloweenska show bude jedna veľká celodenná zábava v Škole fantázie. Čarokrásny priestor Tatralandie bude javiskom pre 40 príšeriek, ktoré Vám pripravia bombastický deň. Párty rozprúdi DJ Kostlivec (DJ LilJohn) a tanečné duo Kostry. Spievať vás bude učiť Radka Križanová, ako bájna Siréna. Majsterka Európy vo face a body paintingu premení účinkujúcich na pravých halloweenskych kostlivcov. Pre všetky vekové kategórie sú pripravené kreácie a balónové potvorky šaša Matveja, kreatívne dielničky, bohatý animačný program, súťaže aj mnohé ďalšie prekvapenia.

Vystupujú umelci a divadelníci z Divadelnej spoločnosti, Rozprávkového sveta, tanečníci Xoana a ich hostia.

Príďte s nami prežiť dychberúcu a tajomnú Halloweensku show v tropickom raji.

Napíšte komentár