07. 05. 2024 Monika 23°C Prehánky, búrky

Výstava hračiek od Mattela v bystrickej Europe

04.10.2018 Autor: Annie, Foto: europasc.sk
Termín: 25.10.2018 a ďalšie Mesto:Banská Bystrica Zdroj:stránka organizátora
hrat

europasc.sk

Od 8. do 25. októbra 2018 si pre Vás v Europe pripravili obrovskú výstavu hračiek od Mattela, ktorá rozžiari oči nie len tým najmenším. Môžete sa tešiť na hračky od výmyslu sveta, ktoré Vás spolu s Vašimi ratolesťami prenesú o pár rokov späť, do bezstarostného, krásneho detstva. Príďte sa odreagovať, oddýchnuť si a dosýta si užiť pohľad na Vaše deti, ktorých tváričky sa zaiste rozžiaria úprimným a nefalšovaným úsmevom.

Na dievčatá budú čakať krásne bábiky Barbie, chlapcov zas určite zaujmú rýchle autá od Hot Wheels. Okrem nich tu, samozrejme, bude aj množstvo ďalších hračiek, ktoré sa postarajú o Váš príjemne strávený čas. Počas výstavy Vás však nebudú baviť len samotné hračky! Okrem hracích zón si pre Vás v nedeľu, 14.októbra, pripravili aj prekvapenie v podobe sprievodného programu. Čakajú Vás hravé aktivity, tanečné predstavenia, súťaže a samozrejme, aj možnosť vyhrať zaujímavé ceny. 

V každom z nás drieme kúsok dieťaťa a je krásne si ho aspoň z času na čas pripomenúť. Aspoň na okamih preto odložte všetky povinnosti a príďte si spolu s nami užiť návrat do detského sveta.

hrat3

europasc.sk

Napíšte komentár