25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Vychytávky sdeťmi.com partičky za mesiac august

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, sdetmi.com

vychytavky logoKedže sdeťmi.com je veselá partička mamičiek, ktoré si užívajú každodenné radosti aj starosti a popritom pre vás tvoria túto stránku, rozhodli sme sa s vami podeliť aj o veci, zážitky, ktoré nás za uplynulý mesiac nadchli, inšpirovali, zaujali alebo sa inak v našich rodinkách osvedčili.

Inšpirujte sa aj vy, "ochutnajte", vyskúšajte, neoľutujete. :) 

Tešíme sa na vaše komentáre.


1. Nosha do školy

Doma máme prváčika a tak sme tento mesiac vyberali prvú školskú tašku. Poviem vám, nebolo to vôbec jednoduché. Nosha je úplne dokonalá - je ergonomická, jednoduchá, praktická, úplne ľahučká a naviac 100% ekologická. Robkovi sadla na chrbátik ako uliata. Na tašku si vybral zvieratko, aké sa mu páčilo a môže si ho kedykoľvek vymeniť za iné. Naviac je vyrobená na Slovensku, takže sme kúpou podporili slovenských výrobcov. :) 

IMG 1505


2. Ergonomická stolička Tilo

Pustili sme sa do prerábky detskej izbičky. Samozrejme, hlavné slovo pri výbere nábytku mali decká. Kritériami boli vzhľad a zábavnosť. A tak som ich skĺbila s mojimi predstavami praktickosti a účelnosti a vybrala som im ergonomicky tvarované stoličky Tilo. Sú z ľahkého a pevného materiálu a vďaka oblej spodnej strane podporujú stabilitu a správne držanie tela pri sedení. Už ich nemusím upozorňovať, aby sa na stoličke nehojdali, teraz to robia cielene a s radosťou s minimálnym rizikom úrazu. :)

stolicky dievca farby


3. Drevená násobilka Haba

Pomaličky si s deťmi začíname precvičovať staré učivo, aby vstupné písomky dopadli dobre. Na násobilku máme fantastickú pomôcku od Haba Education. Je to celodrevená tabuľka s malými kockami, ktoré majú na prednej strane čísla so zadaným príkladom na násobenie a na zadnej strane ich riešenia. Vďaka tomu, že deti držia kocky v rúčke, sa učia interaktívne a násobilku si tak ľahšie zapamätajú. Ešte by som potrebovala rovnakú na vybrané slová. :)))  

133006 Hra na rozvoj matematickych predstav Ucime sa nasobilku Haba Education od 6 rokov a


4. Pura fľaša

Každý rok pred začiatkom školy hľadám vhodnú fľašku do školy, ktorá sa po pár použitiach nepokazí a nemusím ju vyhodiť do koša. Fľaše sa u nás točia pomerne často, nakoľko ich deti rýchlosťou blesku buď zničia alebo niekde „zabudnú“. Tento rok som objavila Pura fľašu. Neobsahuje BPA, PVC, ftaláty ani iné škodlivé látky. Športový uzáver je ideálny pre školákov, je mäkký a vďaka membráne s 2 otvormi sa im z fľaše pije jednoducho a príjemne.

kid 4x3


5. Kniha Rok ve školce

Naša Marienka nastupuje v septembri do škôlky a vrámci prípravy si každý večer pred spinkaním čítame knižku Rok v škôlke. Sú v nej samé krásne obrázky o detičkách, spolužiakoch, učiteľke a o tom, čo všetko sa dá v priebehu celého školského roka zažiť v škôlke. Čítaním si zároveň trénuje pozornosť, postreh a schopnosť rozprávať príbehy a hlavne sa pri skúmaní obrázkov výborne bavíme.

pouzi


6. Omega-3 Kids Gummies

Školský rok klope na dvere a detičky budú potrebovať vysokú dávku koncentrácie. Aby ich mozoček a očká lepšie pracovali, potrebujú veľa vitamínov a zdravých tukov. A tak im okrem pestrej stravy na tanierik pridám každé ráno aj želatínový "cukrík" plný omega 3 kyselín z morských rýb. Je omnoho chutnejšou alternatívou ako rybací olej, pretože chutí po tropickom ovocí. Naviac neobsahuje aspartám, konzervanty ani chemické farbivá. 

s detmi com omega3

 

7. Knižka Nehanbi sa skrotiť rysa

Počas leta sme si s detičkami precvičovali aj pravopis. Kamarátka mi odporučila túto knižku a je skutočne úžasná. Vďaka nej sa viac neboja diktátov. :) Obsahuje pravopisné cvičenia vo forme hravých textov a úloh a tak sa z tohto strašidla veľmi rýchlo stal kamarát.

IMG 6677


8. Capačky pre bábätká

Tento rok máme šťastie na svadby a rodinné oslavy. Opäť sme jednu absolvovali a keďže nám medzičasom pribudla do rodiny malá princezná, vyberali sme jej slávnostné oblečenie. A popri tom som naďabila na fantastický eshop na capačky pre bábätká. Vybrala som jej biele balerínky s vyšitými farebnými motívmi kvetov. Keď mi prišli, také maličké, chutnučké a krásne zabalené, skoro som sa rozlynula. :) Majú protišmykovú podrážku, sú nasúvacie, jednoducho sa obúvajú a vďaka gumičkám držia pevne na nôžke. 

1


9. 
Krabička na zúbky

A už máme vonku prvé dva zúbky. :) Samozrejme, vzala si ich zúbková víla a nechala za nich pod vankúšom malý darček. Keď som videla tie drobulinké zúbočky, nemala som to srdce ich len tak vyhodiť. Tak som si na ne zaobstarala túto krabičku. Milé, čo poviete? :)

Kúpite na internete.

HTB16NonjkKWBuNjy1zjq6AOypXaD


10. Prírodná detoxikačná kúra Neera

V poslednom čase som sa cítila akási naliata, tak som sa rozhodla, že si trocha detoxikujem organizmus. Na internete som našla skvelé recenzie na Neeru a tak som sa ju rozhodla skúsiť. Raz denne som si namiesto večere namiešala detoxikačný nápoj - mix stromového sirupu Neera, čerstvej citrónovej šťavy, vody a kajanského korenia. Vďaka dostatočnému obsahu kalórií, minerálov, stopových prvkov a jednoduchých cukrov som nehladovala a musím povedať, že sa po kúre cítim úplne sviežo a odľahčene.

neera sirup1

Článok podlieha autorským právam. Kopírovanie obrázkov, textu alebo akejkoľvek jeho časti je povolené len so súhlasom autora.

Napíšte komentár